Bij deze banken is je Mastercard het voordeligst!

Geen idee welke bank je de voordeligste Mastercard kan leveren? Inderdaad voor het gebruik van een Mastercard moet je kosten betalen en elke bank stelt zijn eigen voorwaarden. Er bestaan ook verschillende soorten, dus je kan je maar best goed informeren welke Mastercard het best bij je past. Bekijk meer Mastercard informatie.

Een Mastercard is een betaalmiddel overal ter wereld aanvaard. Je kan er overal mee gaan winkelen, op restaurant gaan, geld afhalen en online aankopen doen. Een waaier aan mogelijkheden die je goed van pas kunnen komen als je ergens op reis bent. Want in het buitenland zal je bankkaart met Maestro niet overal aanvaard worden, indien wel, dan betaal je mogelijk hoge kosten per transactie.

De kosten met een Mastercard zijn afhankelijk van de bank die je kiest. Elke bank is vrij om hun diensten aan eender welke kost aan te bieden. Uiteraard zorgen ze voor een competitief aanbod zodat jij het niet makkelijk hebt een keuze te maken. Er bestaan ook verschillende Mastercard kredietkaarten dus je moet goed kijken welke kaart het beste bij jouw uitgaven patroon past.

Er zijn kosten om een Mastercard te kunnen gebruiken, dit is vaak een kost per jaar te betalen. Afhankelijk of je de kaart ook bij dezelfde bank afneemt waar je zichtrekening is, kan je alle kosten in één keer betalen. Vraag je een kredietkaart aan bij een andere bank, hou je uitgaven voor al je rekeningen en bankkaarten goed in de gaten. Het is altijd belangrijk goed je uitgaven in de gaten te houden, niet enkel van bankkaart kosten maar je gehele uitgavenpost. Let er op maandelijks nog wat over te houden van je inkomen.

Het voornaamste voordeel van een Mastercard is dat je met een uitgestelde betaling kan werken. Vandaag een aankoop doen en die pas binnen een maand terug betalen. Handig toch, want iedereen maakt het wel eens mee dat je een overwachte kost hebt die je niet kan betalen met je gewone bankkaart die gekoppeld is aan je zichtrekening. Een nieuw wasmachine, herstelling aan je wagen, het zijn maar twee voorbeelden van onverwachte hoge kosten die duurder kunnen uitvallen dan je denkt.

Er bestaan dus verschillende soorten. Je hebt een Mastercard voor studenten, met hoge en lage uitgave limiet. Kaarten die je enkel binnen Europa kan gebruiken, maar ook kaarten die je wel wereldwijd kan gebruiken. Sommige kaarten kan je enkel aanvragen als je ook je zichtrekening bij die bank hebt, andere kan je weer koppelen aan een zichtrekening bij een andere bank. Afhankelijk van je wensen betaal je ook meer of minder voor een Mastercard. Sommige kaarten kan je de uitgave limiet niet aanpassen, maar er zijn ook Mastercard die onbeperkt zijn in uitgave. Dit zal dan weer afhangen van je inkomen, zodat een bank zeker is dat je ook alles kan terug betalen.

Ook al lijkt het makkelijk een Mastercard te hebben, een bank zal altijd nagaan of je de kosten kan betalen, maar ook de terugbetalingen. Een hoog bedrag binnen een maand of op langere termijn betalen is wel handig voor jou, maar de bank zal eerst willen nagaan dat je alles kan terug betalen. Bij je aanvraag zal een bank mogelijk een bewijs van inkomsten vragen zodat ze kunnen zien dat je een vaste job met vast inkomen kan voorleggen.

Waar kan je een Mastercard aanvragen. Zo wat op elke website van elke bank die deze in het aanbod heeft. Een bank zal de dag van vandaag niet alleen een zichtrekening aanbieden, maar ook allerlei betaalkaarten, kredietkaarten, leningen, verzekeringen, hypotheken, beleggingen enzoverder. Ga elke website af en bekijk goed welke voorwaarden de bank stelt en welke kosten aan het gebruik van je Mastercard vasthangen.

Een aanvraag kan je indienen door al je persoonlijke gegevens in te voeren, zoals naam, adres, werk, inkomen en dergelijke meer. Een bank zal je aanvraag bekijken en bij aanvaarding ontvang je snel je Mastercard via de post bij je thuis. Daar zal alle informatie bij zitten om de kaart te activeren en ook je pincode om ze te gebruiken. Belangrijk is om je eigen persoonlijke pincode te gaan gebruiken, dus wacht niet met deze aan te passen.

Een Mastercard kan je dus overal bij elke bank aanvragen, in een paar minuten en muisklikken zijn je gegevens doorgestuurd en kan je binnenkort je betalingen uitvoeren met een Mastercard in je handen. Alle gebruiks – en betaalgemak in handbereik dus met een kredietkaart die je zoveel betaalgemak kan schenken. Heb je nog vragen, stel ze gerust aan een bank naar keuze of ga langs in het bank kantoor. Alle info over de Mastercard, klik hier.

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.