Welke creditcard kiezen?

KredietkaartHet hebben van een creditcard is op veel momenten erg handig. Je kunt bijvoorbeeld betalingen doen in winkels en op het internet, of reserveringen maken bij hotels. Betalen via creditcard is veilig en gemakkelijk. Daarbij is het zeer handig dat je bij een creditcard een bepaalde bestedingslimiet tot je beschikking hebt. Daardoor heb je net dat beetje extra financiële ruimte dat je nodig hebt, en hoef je dus niet altijd te kijken naar het lopende saldo op je rekening, voordat je een investering kunt doen of een betaling kunt uitvoeren. De voordelen van het houden van een creditcard zijn dus wel duidelijk. Maar welke creditcard is nu precies voor jou geschikt?

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Een creditcard selecteren

Bij het kiezen van een creditcard, beginnen veel mensen bij het maken van de keuze betreffende het merk creditcard. Kies je voor VISA of voor MasterCard? Je verwacht het misschien niet, maar eigenlijk maakt het niet uit voor welk merk creditcard je kiest. VISA en MasterCard houden elkaar dusdanig in evenwicht, dat er eigenlijk geen zinvol woord te zeggen valt over het maken van een keuze hiertussen.

 

Belangrijker is het om te kijken naar de eigenschappen van de betreffende creditcard. Welke bestedingslimiet heb je nodig en welke andere extra’s worden er aangeboden? Natuurlijk spelen ook de kosten een belangrijke rol in het maken van de keuze. Je wilt toch zo voordelig mogelijk een creditcard verkrijgen.

 

Creditcards van Beobank

Bij Beobank heb je een zeer ruime keuze uit verschillende creditcards, van zowel VISA als MasterCard. Voor iedereen is er wel een creditcard op maat gesneden. Ben je een student , die aan een kleine bestedingslimiet genoeg heeft en die van verschillende studentenvoordelen wil genieten? Dan heeft Beobank een studentenkaart beschikbaar. Ook voor zakelijke creditcards ben je bij Beobank aan het juiste adres. Een ruimere bestedingslimiet, om alle kansen en mogelijkheden optimaal te kunnen benutten. Ondernemen is immers investeren, dat begrijpt Beobank!

 

Ook voor de particulier heeft Beobank verschillende creditcards beschikbaar, die allemaal genieten van de voordelen van Beobank. Zo is de jaarlijkse bijdrage voor het verkrijgen van de kaart laag. Bij enkele creditcards betaalt je zelfs helemaal geen jaarlijkse bijdrage. De creditkaarts van Beobank bieden hoge bestedingslimieten tegen relatief lage rentekosten. Daarnaast is het niet nodig om een zichtrekening te hebben bij Beobank, om een creditkaart bij de bank te kunnen aanvragen. Ook is betaling via domiciliëring niet noodzakelijk. Creditcardhouders bij Beobank hebben ook de beschikking over aankoopgarantie en verschillende extra voordelen op maat.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.