Kredietkaart blokkeren: Card stop bellen!

KredietkaartEen kredietkaart is een betaalkaart waarbij de kaarthouder één keer per maand de rekening moet betalen. Je kunt hierbij kiezen uit Visa en MasterCard. Zo’n kaart is natuurlijk erg handig wanneer je grote aankopen doet, maar het kan ook in je nadeel werken als je de kaart kwijtraakt. Iemand anders kan dan natuurlijk op jouw naam aankopen doen. Het is daarom verstandig om meteen je kaart te laten blokkeren wanneer je merkt dat je deze kwijt bent. Zo voorkom je dat anderen met jouw kaart geld uit kunnen geven.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

De kredietkaart van Beobank

Beobank heeft verschillende kredietkaarten op voorraad. Elke kredietkaart brengt eigen voordelen met zich mee en biedt leuke acties en kortingen. De Visa en MasterCard kredietkaarten zijn erg flexibel. Je bent niet verplicht een zichtrekening bij Beobank te openen, wat wel het geval is bij veel kredietkaartverstrekkers. Ook hoef je geen domiciliëring te geven voor de betaling van je factuur. Tevens kun je geld besparen door je factuur maandelijks volledig terug te betalen. Zo voorkom je dat je rentekosten betaalt. Je kunt echter ook kiezen voor een gespreide terugbetaling. Bij de kredietkaarten van Beobank wordt geen of een lage jaarlijkse bijdrage gevraagd.

 

Om je aankopen veilig te kunnen doen, krijg je vier verzekeringen gratis op al je aankopen. Niet alleen een aankoopverzekering en verlengde garantie op al je aankopen, maar ook de beste prijs garantie en veilig online garantie. De kredietkaart van Beobank biedt daarnaast extra voordelen in de vorm van punten sparen, cash back korting en andere voordelen. Zo krijg je bij verschillende kredietkaarten levenslang korting op al je aankopen. Zo is het voordelig aankopen doen met je kredietkaart. De verschillende kredietkaarten hebben ieder hun eigen spaarprogramma en bieden voordelen die interessant kunnen zijn naargelang je situatie en bij welke bedrijven je klant bent. Door punten te verzamelen kun je sparen voor hoge kortingen, goedkope reizen boeken, vliegtickets sparen en treinkaartjes kopen.

 

Is jouw Beobank kredietkaart kwijt?

De kredietkaarten van Beobank zijn dus erg voordelig. Het zou zonde zijn om je kaart te verliezen. Het betekent immers niet alleen dat iemand jouw geld kan uitgeven, maar er ook nog eens ervandoor kan gaan met leuke kortingen en je puntensaldo. Wanneer je merkt dat je kredietkaart kwijt is, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk je kaart te laten blokkeren door Card Stop. Door je kaartnummer of rekeningnummer door te geven, kan de kaart meteen geblokkeerd worden en krijg je automatisch een vervangende kaart.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.