Hier kan je een prepaid Mastercard aanvragen!

Een Mastercard aanvragen, je hoeft er niet meer voor naar een bank te gaan. Je kan het vaak via de website van de bank doen, volledig in je eigen tijd, vanuit je eigen woning. Handig dus, want je kan ook meerdere banken vergelijken die een Mastercard aanbieden. Vraag een Mastercard aan, klik hier.

Je hebt zeer waarschijnlijk al een gewone bankkaart, gekoppeld aan je zichtrekening van je bank. Handig om te gebruiken bij het winkelen en bij een occasionele aankoop via het internet. Met je PC banking kan je je gewone bankkaart gebruiken om real time een betaling door te voeren. Maar wat doe je als je eens in het buitenland een aankoop wil doen. Vaak worden gewone bankkaarten daar niet aanvaard en heb je een andere oplossing nodig. Een kredietkaart als Mastercard kan hiervoor een oplossing bieden, deze is vaak wereldwijd aanvaard, dus je kan er zowel in winkels als online mee betalen.

Handig, zo een extra betaalmiddel. Maar een bank maakt het je niet zomaar graag makkelijk. Om een Mastercard te gebruiken zal je kosten moeten betalen. Ten eerste om eentje in bezit te mogen hebben en ten tweede als je een betaling uitvoert. Aangezien je een bank pas terug betaald na een maand, met het gebruik van een Mastercard, zal je een kost aangerekend worden. Een bank zal niet zomaar het gemak aanbieden om met een uitgestelde betaling te werken.

Dus het is zeer belangrijk dat je goed onderzoekt welke bank de laagste kosten heeft bij het gebruik van een Mastercard. Aangezien je een aanvraag via het internet kan regelen, kan je ook makkelijk via alle websites van de banken de kosten nagaan per bank. Is de website van een bank toch niet volledig, dan kan je altijd een bank kantoor bellen of een bank bediende aanspreken binnen een bank kantoor. Zij zullen je graag alle informatie aanbieden.

Sommige banken zullen een gratis Mastercard aanbieden. Nog beter natuurlijk zou je denken, maar kijk goed na of deze geen beperkingen heeft. Sommige banken bieden een gratis Mastercard aan, die bijvoorbeeld enkel geldig is binnen Europa. Een andere mogelijk beperking is de limiet van uitgave. Dit ligt normaal rond de € 1500 en € 3000 bij de meeste banken. Heb je een hoger bedrag nodig, dan kan je dit bespreken met de bank.

Er zijn zoals je al kon lezen verschillende soorten Mastercard te verkrijgen. Met lage uitgave limiet, met hogere. Er bestaan ook kredietkaarten voor studenten. Of een Mastercard die je aan eender welke zichtrekening kan koppelen. Je kan ook een kredietkaart aanvragen bij een bank waar je geen zichtrekening hebt, en deze laten koppelen aan de bank waar je loon binnenkomt op de zichtrekening. Alle gebruiksgemak dus voor jou als klant.

Een kredietkaart is het meest aanvaarde betaalmiddel ter wereld, altijd handig dus om op zak te hebben bij een reis. Je kan er veilig mee aankopen op het internet aangezien onjuiste transacties te annuleren zijn.

De aanvraag kan je ook makkelijk doen via het internet. Via de website van een bank naar keuze al je gegevens invoeren en de gewenste kredietkaart kiezen. Je krijgt een bevestiging thuis gestuurd met alle nodige informatie om je Mastercard te gaan gebruiken.

Naar veiligheid toe kan je bij het verlies van je kredietkaart naar Card Stop bellen om je Mastercard te laten afsluiten, zodat niemand nog een betaling met de bankkaart kan uitvoeren. Het is zeer sterk aan te raden zo snel mogelijk te bellen.

Geef jezelf dus alle gemak met een Mastercard, voor je internet aankopen en wereldwijde reizen is dit een zeer interessante manier van betalen. De kosten die je moet betalen tel je er maar beter ook bij, want het kan wel op jaarbasis een bedrag zijn, samen met al je andere bankzaken, dat je liever in eigen zak wil houden. Maar dat zijn zaken die je zelf moet afwegen en goed nakijken dat je weet wat de Mastercard je uiteindelijk zal kosten.

Een Mastercard aanvragen kan je bij een bank naar keuze. Er zijn heel wat banken in België en elke bank heeft ook meerdere Mastercard in de aanbieding, dus je zal heel wat informatie moeten doorgaan om te bepalen welke kaart je wil gaan aanvragen. De kosten zijn belangrijk om te weten, in welke gebieden je ze kan gebruiken. In eigen land, Europa of wereldwijd. Wil je de Mastercard koppelen aan je zichtrekening bij een andere bank en wil je een lage of hoge uitgave limiet. Allemaal keuzes die je moet maken. Maar maak het jezelf niet moeilijk. Bekijk hier alle informatie.

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.