Beobank Visa of Mastercard

Kredietkaart
Ben je op zoek naar een kredietkaart, dan is het natuurlijk van groot belang om de juiste kaart te selecteren. Veel mensen denken dat de keuze tussen VISA en MasterCard belangrijk is, maar dat valt eigenlijk wel mee. VISA en MasterCard zijn namelijk grotendeels vergelijkbaar qua service en dekking. Bij het kiezen van de juiste kredietkaart is het kiezen van de juiste kredietkaartverstrekker veel belangrijker. Kijk dus vooral naar de specificaties van de kredietkaart zelf, en niet zozeer naar het merkje dat erop staat. In andere woorden: voor welke bank kies jij?

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Kredietkaarten van Beobank

Het is aan te raden om te kiezen voor een kredietkaartverstrekker met een ruim aanbod van kredietkaarten. Veel banken bieden drie of misschien vier verschillende kredietkaarten aan. Dat lijkt op het eerste gezicht wel veel, maar feitelijk gezien valt dat wel mee. Want het gezegde ‘zoveel mensen, zoveel wensen, gaat zeker op als het om kredietkaarten gaat. Een kredietkaart is zeer belangrijk, omdat het over jouw geld gaat. Een kredietkaart op maat is dus geen wens, maar een absolute vereiste!

 

Niet iedereen heeft immers behoefte aan dezelfde kredietkaart. Er kunnen bijvoorbeeld verschillen bestaan in de gewenste kredietlimiet. Zo heeft een student al genoeg aan een kredietlimiet van bijvoorbeeld €750,-, maar voor een actieve ondernemer is dit waarschijnlijk niet voldoende. En wat te denken van mensen die regelmatig de wereld over reizen? Zij hebben behoefte aan een ruime kredietlimiet, maar waarschijnlijk nog veel belangrijker zijn de bijkomende verzekeringen en garanties. Want betalen en pinnen in het buitenland brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.

 

Het moge duidelijk zijn: iedereen wil een kredietkaart op maat kiezen. Beobank is een zeer goede keuze als het aankomt op het aanschaffen van een kredietkaart. Welke kredietkaart past bij jou?

 

Welke kaarten zijn er?

De Beobank biedt verschillende kredietkaarten aan, waarvan onderstaande kredietkaarten zeer geliefd zijn bij verschillende doelgroepen. Er zijn natuurlijk nog andere kredietkaarten te verkrijgen. Informeer daarvoor bij uw bankvestiging of bekijk de website van Beobank.

 

Beobank Extra World MasterCard

De Beobank Extra World MasterCard kent een jaarlijkse bijdrage van €5,-, die je overigens direct krijgt teruggestort na de eerste aankoop. De kaart biedt een standaard kredietopening van bijvoorbeeld €3000,-. Deze kredietopening is echter naar eigen inzicht in te vullen, ook naargelang uw financiële situatie. Door met deze kredietkaart te betalen, verkrijg je bovendien automatisch 1% korting op al je aankopen. Gedurende de eerste drie dagen dat je de kredietkaart gebruikt, krijg je zelfs 3% korting op al je aankopen.

 

Beobank VISA

De Beobank VISA kaart vraagt ook een jaarlijkse bijdrage van €5,-. Ook bij deze kaart krijg je dat bedrag echter weer teruggestort op je rekening nadat je de eerste aankoop hebt afgerond. Voor mensen die graag op internet winkelen is deze kredietkaart zeer aantrekkelijk. Je verkrijgt 3% korting op elke online betaling met deze kaart.

 

Beobank World Travel MasterCard

Deze kredietkaart is zeer geschikt voor mensen die van reizen houden of voor zakenlui die voor hun werk de wereld over reizen. De jaarlijkse bijdrage van €50,-, die je overigens het eerste jaar teruggestort krijgt na de eerste betaling met de kaart, staat garant voor een zeer luxe kredietkaart. De Beobank World Travel MasterCard voorziet de houder van goede verzekeringen en garanties die er toe doen bij het reizen. Daarnaast ontvang je 5000 miles cadeau bij aanschaf van deze kredietkaart! Het sparen van miles gaat overigens vanzelf. Elke uitgegeven euro bezorgt je een mile. De gespaarde miles kunnen worden omgezet in vliegtickets of treintickets voor (internationale) reizen.

 

Beobank Neckermann World MasterCard

Ook bij de Beobank Neckermann World MasterCard krijg je de jaarlijkse bijdrage van €5,- teruggestort op je rekening nadat je de eerste betaling met de kredietkaart hebt afgerond. En dat elk jaar opnieuw! Het verkrijgen van deze kaart is dus eigenlijk gratis. Voor mensen die hun vakantie graag boeken bij Neckermann, is deze kredietkaart zeer geschikt. Elke euro die u met de kaart betaalt, levert een Neckermann punt op. Honderd Neckermann punten kun je inruilen voor een euro korting op je volgende vakantie. Na verloop van tijd kan het vakantievoordeel oplopen tot wel €250,-!

 

Beobank Visa of MasterCard Student

Beobank besteedt aandacht aan de eisen van studenten. De bank snapt dat studenten geen trek hebben in een hoge jaarlijkse bijdragen of een grote maximale kredietlimiet. Dat levert immers alleen maar extra kosten op, en dat terwijl een studenten kredietkaart juist bedoeld is om kleinere lopende kosten te kunnen dekken. Met een kredietlimiet van €750,- is deze kaart zeer geschikt voor studenten. Daarbij wordt een exclusieve aankoopverzekering geleverd, zodat je veilig (online) aankopen kunt doen.

 

Voordelen van Beobank

Beobank staat goed aangeschreven als het gaat om kredietkaarten. Het aanbod is ruim en de bijkomende voorwaarden zijn erg gunstig. Ten opzichte van andere banken heeft Beobank enkele duidelijke pluspunten. Vrijwel alle kredietkaarten van Beobank vragen slechts een lage jaarlijkse bijdrage. In sommige gevallen betaal je zelfs helemaal geen bijdrage voor het verkrijgen van de kaart. Ook belangrijk is natuurlijk de rentevoet. De rente die je bij Beobank betaalt over je kredieten, is gunstig ten opzichte van andere kredietverstrekkers.

 

De kredietkaarten beschikken standaard over een ruime kredietlimiet, die in overleg naar eigen inzicht is aan te passen. Zo beschik je bij Beobank altijd over een kredietkaart die exact past bij jouw situatie! Elke kredietkaart verzorgt daarbij een aankoopverzekering en verlengde garantie. Specifieke kredietkaarten bieden de nodige extra’s. Je kunt dan denken aan aanvullende verzekeringen of garanties, of aan aantrekkelijke puntenspaarsystemen of korting op je aankopen.

 

In drie minuten online jouw kredietkaart aanvragen

Het is erg eenvoudig om bij Beobank een kredietkaart te verkrijgen. Je kunt jouw kredietkaart online in slechts drie minuten tijd aanvragen. Om een kredietkaart te verkrijgen bij Beobank, hoef je bovendien geen zichtrekening te hebben of openen bij de bank. Vraag jouw kredietkaart dus snel en eenvoudig aan via internet!

 

Voor het aanvragen van een kredietkaart heb je alleen je identiteitskaart nodig, alsmede je nationaal rijksregisternummer. Verder vraagt Beobank om enkele persoonlijke en financiële gegevens, om je aanvraag te kunnen beoordelen. Zo verkrijg jij snel een kredietkaart op maat!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.