Carrefour visa kaart

KredietkaartEen wereld vol kredietkaarten. In plaats van een normale debet kaart, waarmee je het bedrag in één keer moet betalen, kun je met een kredietkaart je betaling spreiden. Je hoeft niet meer het hele bedrag in één keer te betalen, maar kunt de betaling opschuiven. Kredietkaarten worden meestal gebruikt voor grotere uitgaven. Door de betaling wat vooruit te schuiven, creëer je een beetje ademruimte. Kredietkaarten zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende kaarten zijn de Visa en MasterCard kredietkaarten.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Visa kaarten van Carrefour

Carrefour Finance biedt diverse financiële producten voor de financiering van aankopen en projecten. Carrefour heeft dan ook meerdere kredietkaarten in haar assortiment. Met deze kredietkaarten kun je eenvoudig aankopen doen en geld afhalen bij verschillende automaten in binnen- en buitenland. De kredietkaarten die Carrefour aanbiedt, zijn allemaal Visa kaarten. Carrefour heeft een basis kredietkaart, de Visakaart Basic. Hiervoor hoef je geen jaarlijkse bijdrage te betalen. Daarnaast heeft Carrefour een Visakaart Classic (€18,- jaarlijkse bijdrage) en Visakaart Gold (€30,- jaarlijkse bijdrage). Deze verschillende Visa kaarten hebben elk hun eigen voordelen.

 

Met alle drie de kredietkaarten kun je voor korting sparen. Dit doe je echter niet bij Carrefour zelf. Je zal dan ook je kaart aan moeten melden bij een andere organisatie om voor korting te sparen. Carrefour heeft wel een spaarprogramma. Bij elke aankoop van €2,-, spaar je twee bonuspunten. Wanneer je 500 punten hebt gespaard, dan kun je deze inwisselen voor een cheque van €5,-. Ook is het zo dat je tot wel 10% korting krijgt op je dagelijkse aankopen in de Carrefour hypermarkt. Daarnaast krijg je 10 tot 15% korting op huurwagens wereldwijd. De kredietkaarten van Carrefour zijn allemaal goed verzekerd en je kunt een goede dekking verwachten wanneer je in het buitenland bent.

 

De voordelen van Beobank kredietkaarten

Beobank biedt, net als Carrefour, een uitstekend verzekeringspakket bij de kredietkaarten. Je bent dan ook goed verzekerd tegen diefstal en verlies en krijgt zelfs schadevergoeding voor de bedragen die je hebt uitgegeven. Beobank heeft echter een groter assortiment aan verschillende kredietkaarten. Waar Carrefour enkel drie kredietkaarten in de aanbieding heeft, kun je bij Beobank een kredietkaart aanvragen die geheel is aangepast aan jouw wensen. Wat leuk is, is dat de verschillende kredietkaarten elk hun eigen kortingspercentages hanteren en dat je bij meerdere kaarten punten kunt sparen, die je vervolgens om kunt zetten in leuke kortingen en gratis tripjes.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.