Gratis kredietkaart

KredietkaartWil je graag een kredietkaart gebruiken? Of is het noodzakelijk om een betaling te kunnen doen? Dan kun je bij de Beobank terecht. Er zijn tegenwoordig veel transacties waarbij je een kredietkaart nodig hebt, maar de kredietkaart kan ook gebruikt worden als een kleine, doorlopende lening.

Een kredietkaart is immers een soort lening. Op het moment dat je iets koopt, leen je als het ware geld van de bank. Aan het einde van de maand betaal je de lening vervolgens weer terug. Je kunt er ook voor kiezen om de aflossing in termijnen te doen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld direct grote aankopen doen, terwijl je de werkelijke betaling spreidt over een bepaalde periode.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Voordelige kredietkaart

Veel mensen hebben een kredietkaart slechts incidenteel nodig. In sommige webwinkels heb je een kredietkaart nodig om te kunnen betalen, en ook bij het boeken van hotels of vliegtickets moet de betaling vaak met een kredietkaart plaatsvinden.

 

Het voordeel van een kredietkaart aanvragen bij de Beobank, is dat er vaak geen jaarlijkse kosten worden berekend voor het gebruik van de kaart. Bij sommige kaarten wordt een aankoopbedrag van €5,- gevraagd, maar dit bedrag wordt gelijk teruggestort op je rekening. Dit in tegenstelling tot bij de meeste andere banken en financiële instellingen, waar je wel jaarlijks moet betalen voor je kredietkaart. Bij Beobank hoef je geen extra kosten te maken voor een betaalmiddel dat je slechts sporadisch gebruikt.

 

Voordelen van Beobank kredietkaarten

Als je kiest voor een kredietkaart bij de Beobank, dan heeft dat nog andere voordelen. Je kunt kiezen uit een aantal kaarten, die je elk voor een ander doel kunt gebruiken. Wil je de kaart bijvoorbeeld vooral gebruiken om in winkels te kunnen betalen, dan kun je kiezen voor een kredietkaart waarmee winkelen extra voordelig wordt. Met de Beobank Extra World MasterCard krijg je bijvoorbeeld 1% korting op alle aankopen die je met de kaart doet. Met de Beobank Visa kaart krijg je zelfs 3% korting op al je online aankopen. Ook kun je met de kredietkaarten van de Beobank sparen voor punten. Deze punten kun je uitgeven bij verschillende winkels of webwinkels, afhankelijk van welke kaart je kiest.

 

Als je de kredietkaart vooral wilt gebruiken om reizen mee te kunnen boeken, dan kun je kiezen voor de Beobank World Travel MasterCard. Elke keer dat je met deze kaart betaalt, spaar je punten, ook wel ‘miles’ genoemd. Deze miles kun je gebruiken om gratis vlieg- of treintickets aan te schaffen. Als je veel reist, kan je dit dus veel geld besparen.

 

Bij veel tankstations wordt ook vaak betaald met de kredietkaart. Bij de Beobank kun je daarom kiezen voor de Beobank Q8 World MasterCard. Met deze kaart kun je extra voordelig tanken bij alle Q8 tankstations in België. De korting geldt zelfs voor aankopen in alle Q8 winkels.

 

Verzekeringen

Je krijgt met de kredietkaarten van de Beobank niet alleen allerlei kortingen, je kunt ook gebruik maken van allerlei verzekeringen. Zo krijg je standaard bij elke kredietkaart een aankoopverzekering en een verlengde garantie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor de Beobank Extra World MasterCard, dan verkrijg je extra zekerheid als je online winkelt en kun je gebruik maken van de Beste Prijs Verzekering. Voor reizigers kent de Beobank World Travel MasterCard een pakket aan reisverzekeringen, en als je de kredietkaart vooral gebruikt voor de auto, kun je kiezen voor een kaart met extra autoverzekeringen.

 

Kredietkaart aanvragen

Het aanvragen van een kredietkaart gaat eenvoudig via de website. Daar vind je bovendien een overzicht van alle kaarten en kun je de verschillende kaarten met elkaar vergelijken. Als je een kredietkaart aanvraagt, dan is het niet verplicht om ook gelijk een rekening te openen bij de Beobank. Zo kun je heel gemakkelijk gebruikmaken van alle voordelen die een kredietkaart van de Beobank te bieden heeft!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.