ING MasterCard

KredietkaartBij elke bank kun je kredietkaarten aanvragen. Een voorbeeld is de ING Bank. Deze bank biedt drie verschillende kredietkaarten aan, namelijk de Creditcard, de Platinumcard en de Studenten Creditcard.

De Creditcard is een kredietkaart met standaard voorwaarden. Je hebt een bestedingslimiet van €5000,-, je krijgt er een aankoopverzekering bij en je kunt gebruikmaken van cash back kortingen bij online aankopen. De Platinumcard is een stuk uitgebreider. De bestedingslimiet is maximaal €20000,-, je kunt gebruik maken van extra verzekeringen voor onder andere reizen en ook met deze kaart kun je geld besparen door middel van cash back kortingen. De Studenten Creditcard heeft een kleinere limiet van €1000,-, waarbij je een aankoopverzekering krijgt.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Aanbod van Beobank
De Beobank heeft een veel uitgebreider aanbod kredietkaarten dan de ING Bank. De kredietkaarten van Beobank zijn allemaal toegespitst op de soort uitgave die je met de kaart kunt doen. Zo krijgt je met de Beobank World Travel Mastercard extra verzekeringen en kortingen als je de kaart veel gebruikt voor het boeken van reizen. Met de Beobank Visa verkrijg je extra korting op al je online aankopen, en met de Beobank Q8 World Mastercard heb je extra voordeel als je met de kaart betaalt bij Q8 tankstations. Ook verkrijg je een autoverzekering. De kredietkaarten van de Beobank hebben dus een veel uitgebreider pakket aan voordelen en verzekeringen.

 

Je kunt bij de Beobank dus de kredietkaart kiezen die bij jou past, afhankelijk van het doel waarvoor je de kaart wilt gebruiken. Welke kaart je kiest, bepaalt ook het voordeel dat je krijgt bij bijvoorbeeld bepaalde aankopen en verzekeringen. Dit in tegenstelling tot de kredietkaarten van de ING, die een meer algemeen voordeel geven op alle aankopen. Bovendien kun je bij de Beobank meer gericht sparen. Het voordeel dat je hebt bij betalingen met de kredietkaarten van de ING, vind je standaard ook terug bij de kaarten van de Beobank: de cash back kortingen. Bij de Beobank spaar je ook naast de cashbackkorting nog voor extra voordeel.

 

Flexibiliteit

De ING heeft bovendien minder flexibele voorwaarden dan de Beobank. Als je bij de Beobank een kaart aanvraagt terwijl je nog geen klant bent, dan ben je niet verplicht om een zichtrekening te openen. Bij de ING is dit anders: daar moet jouw kredietkaart gekoppeld zijn of worden aan een betaalrekening van de ING. Een belangrijke overeenkomst tussen beide banken, is de manier waarop je het saldo op de kredietkaart af kunt lossen: bij zowel de Beobank als de ING Bank kun je er zelf voor kiezen of je het bedrag in een keer over wilt maken, of dat je in termijnen wilt betalen. De kaarten van de Beobank bieden dus veel extra’s als je ze vergelijkt met de kaarten van de ING Bank.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.