Kredietkaart aanvraag geweigerd? Probeer Beobank!

KredietkaartWil je een kredietkaart aanvragen, maar accepteert jouw bank de aanvraag niet? Dat kan verschillende redenen hebben. De bank verlangt bijvoorbeeld een bepaald minimumsalaris om de aanvraag te kunnen honoreren, waaraan jij niet kunt voldoen. Ook is het mogelijk dat de bank van je verlangt dat je een zichtrekening bij de bank geopend moet hebben, voordat een aanvraag gehonoreerd kan worden. Ook andere mogelijke redenen voor weigering zijn denkbaar. Is ook jouw aanvraag geweigerd, maar wil je toch een kredietkaart verschaffen? Probeer het dan eens bij Beobank! Die bank stelt de persoon centraal bij het beoordelen van de aanvraag voor een kredietkaart.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Aanvraag geweigerd

Banken zijn steeds voorzichtiger met het toekennen van extra kredieten. Het is dan ook een moeilijke economische tijd, en daar hebben de nationale banken ook last van. Zij moeten de zekerheid kunnen hebben dat mensen het geld dat ze lenen, kunnen terugbetalen. Het aanvragen van een kredietkaart valt ook te beschouwen als een geldlening. Dat is de reden dat banken steeds scherper zijn gaan kijken naar de aanvraag, voordat deze wordt geaccepteerd. Veel banken stellen hoge eisen aan vaste salarissen of beschikbare geldreserves, voordat zij een aanvraag honoreren.

 

Het is echter zo dat veel mensen ontoereikende financiële reserves hebben; dat is immers één van de redenen waarom je een kredietkaart zou willen aanvragen! Er zijn ook steeds minder mensen die de zekerheid genieten van een vast contract tegen een salaris dat banken accepteren voor de aanvraag van een kredietkaart. Het resultaat is dat steeds meer aanvragen worden geweigerd. Is dat ook bij jou het geval, dien dan eens een aanvraag in bij Beobank!

 

Kredietkaarten van Beobank

Nu is het natuurlijk niet zo dat alle aanvragen voor kredietkaarten door Beobank blindweg worden gehonoreerd. Dat leidt immers alleen maar tot onverantwoorde kredietverstrekkingen, waarbij zowel bank als persoon niet gebaat is. Maar Beobank heeft wel oog voor het belang van de persoon. Een aanvraag voor een kredietkaart dien je immers niet in om in de schulden terecht te komen, maar om kansen en mogelijkheden te kunnen benutten. Beobank begrijpt dat en neemt dat persoonlijke element mee in de te maken afweging.

 

Beobank kredietkaarten zijn dan ook toegankelijk te noemen. Zo hoef je geen zichtrekening te openen voordat je een kredietkaart kunt verkrijgen. Ook is het niet noodzakelijk om te betalen via domiciliëring. Natuurlijk wordt wel beoordeeld of de kredietkaart die je aanvraagt binnen jouw financiële mogelijkheden ligt. Is dat niet het geval, dan is er mogelijk wel een andere Beobank kredietkaart beschikbaar.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.