Kredietkaart voor studenten

KredietkaartAls student kan het zijn dat je ook eens gebruik wilt maken van het gemak van een kredietkaart. Een kredietkaart kan een uitkomst bieden in verschillende situaties. Beobank heeft een ruim assortiment aan kredietkaarten. Voor studenten op hogescholen of universiteiten zijn er twee verschillende kredietkaarten: MasterCard Student en Visa Student. Beide kredietkaarten hebben aantrekkelijke voorwaarden en zijn ideaal voor studenten.

De MasterCard Student en Visa Student zijn twee kredietkaarten van Beobank, speciaal voor studenten. Normaal gesproken heb je met een Visa kredietkaart een grotere kans om ergens te kunnen pinnen in het buitenland. Daardoor is de Visa kaart enorm populair. Tegenwoordig is het zo dat je ook met de MasterCard Student van Beobank dezelfde voordelen hebt als met de Visa Student kaart van Beobank.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

De voordelen voor studenten

De studenten kredietkaarten van Beobank hebben beide een kredietopening van €750,-, die je op eigen tempo aan kunt vullen. Een flexibele opening dus. Dit bedrag staat op je al rekeninguittreksels. De jaarlijkse bijdrage bedraagt slechts €5,-. Extra voordelig nu is dat je als student €5,- cadeau krijgt, die wordt gestort na de eerste aankoop met je kredietkaart. Zo heb je die €5,- wel erg snel terugverdiend! Om de kredietkaarten aan te vragen, hoef je niet van bank te veranderen. Je hoeft dan ook geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 

Zowel met de MasterCard Student als met de Visa Student kredietkaart van Beobank kun je wereldwijd geld afhalen. Je kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan ruim een miljoen automaten. De kaarten worden wereldwijd aanvaard. Op vakantie hoef je je dan ook niet druk te maken over geld. Tevens heb je een goede controle over al je transacties. Via Beobank Online kun je 24/7 je kredietkaartrekening beheren. Ook weet je wat er met je kaart gebeurt met behulp van Beobank Alert. Via e-mail en sms word je op de hoogte gehouden.

 

Flexibel aflossen

Het bedrag op de kredietkaart terug aflossen, kan op meerdere manieren. Je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag in één keer af te lossen, maar het is ook mogelijk om het geld gespreid terug te betalen. Dit is wat flexibeler, zodat je niet alles ineens dient terug te betalen. Maandelijks los je een minimum van 1/18e van de gebruikte financiële reserve af, met een minimum van €25,-. Het jaarlijkse kostenpercentage ligt op 14,49% JKP. Om geld af te halen, betaal je kosten. Deze kosten liggen op 2% van het afgehaalde bedrag. Per dag (24 uur) kun je maximaal €600,- opnemen.

 

Extra’s

Bij het afsluiten van een MasterCard Student of Visa Student kredietkaart krijg je van Beobank een exclusieve aankoopverzekering. Zo kun je op een veilige manier geld opnemen. Bij aankopen van minimaal €50,- ben je automatisch verzekerd tegen gekwalificeerde diefstal of accidentele schade. Dit gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum tot een bedrag van €1000,- per schadegeval, met een limiet van €2000,- per jaar. Mocht je je kaart verliezen, dan krijg je gratis een vervangkaart thuis gestuurd. Zo zit je nooit zonder kredietkaart!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.