MasterCard Gold aanvragen?

KredietkaartEen MasterCard Gold is een kredietkaart met erg veel voordelen. Met een kredietkaart kun je op krediet aankopen doen, tot de hoogte van de bestedingslimiet van de kaart is bereikt. Bij de verschillende verstrekkers van kredietkaarten zijn er specifieke voorwaarden opgesteld over het terugbetalen van het geld dat je door middel van de kredietkaart hebt geleend. Afhankelijk van deze voorwaarden moet je maandelijks een bepaalde rente betalen over het geleende bedrag. In heel veel landen en winkels worden de MasterCard Gold kredietkaart geaccepteerd, en je hebt een grotere bestedingslimiet dan bij de meeste andere kredietkaarten het geval is.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Opties

Met de MasterCard Gold kun je, naast op krediet aankopen doen, gebruikmaken van veel andere diensten. Zo kun je gebruikmaken van de verschillende verzekeringen. Online winkelen en het doen van betalingen is bijvoorbeeld verzekerd met de aankoopverzekering, en je verkrijgt extra garantie als je betaalt met de kredietkaart. Er zit een uitgebreid verzekeringspakket bij deze kaart, waardoor je door middel van de MasterCard Gold ook gebruik kunt maken van een aanvullende reisverzekering.

 

Kaart aanvragen

Het aanvragen van een MasterCard Gold kan op twee manieren. Via de website van MasterCard kun je bij een bank of bij een bankonafhankelijke instantie een kredietkaart aanvragen. Op deze website vind je een overzicht van alle bedrijven die de MasterCard Gold aanbieden. Daarnaast kun je ook rechtstreeks bij je eigen bank of bij een dergelijke instantie terecht voor een MasterCard Gold.

 

Alternatieven bij Beobank

Bij de Beobank kun je gebruikmaken van kredietkaarten die erg veel lijken op de MasterCard Gold. Afhankelijk van het doel waarvoor je de kaart wilt gebruiken, zijn er kredietkaarten specifiek voor winkelen of reizen. Zo is er een speciale Beobank Brico World MasterCard, waarmee je extra korting verkrijgt op je aankopen bij Brico. De kaart wordt bij erg veel verschillende winkels en bedrijven over de hele wereld geaccepteerd. Op alle aankopen die je doet met de kaart, krijg je een korting.

 

Met de Belgacom Club World MasterCard spaar je punten voor de Premium Club of de Bizz Club, elke keer als je een aankoop doet bij de Belgacom Shop of online bij belgacom.be en proximus.be. Daarbij kun je gebruik maken van veel verschillende verzekeringen en een verlengde garantie.

 

Gebruik je de kredietkaart vooral voor het maken van reizen? Dan is de World Travel MasterCard een goede keuze. Met deze kaart spaar je punten (miles), die je om kunt zetten in vliegtickets of treintickets naar keuze. Het pakket verzekeringen is uitgebreid met een aantal reisverzekeringen. Erg voordelig dus, als je veel op reis bent!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.