Online een MasterCard aanvragen in 3 minuten

KredietkaartVoor veel mensen is een kredietkaart tegenwoordig onmisbaar geworden. Je kunt immers heel makkelijk producten van over de hele wereld in huis halen, simpelweg door iets bij een webwinkel te bestellen. Om in buitenlandse webwinkels een betaling te kunnen doen, heb je echter vaak een kredietkaart nodig. Ook als je een hotel wilt boeken of vliegtickets wilt bestellen, heb je regelmatig een kredietkaart nodig om te kunnen betalen. Als je wilt pinnen in het buitenland, dan worden bankpassen lang niet altijd geaccepteerd. Kredietkaarten daarentegen worden door heel veel bedrijven, instellingen en winkels wereldwijd gebruikt.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Kredietkaarten van Beobank

De Beobank biedt een aantal kredietkaarten aan, die aangepast zijn op verschillende doelen waarvoor je de kaart zou kunnen gebruiken. Zo kun je met sommige kaarten voordeliger winkelen, doordat je standaard een paar procent korting krijgt op een aankoop in een online winkel. Dit is het geval bij de Beobank Extra World MasterCard.

 

Bij andere kredietkaarten kun je punten sparen, waarmee je korting kunt verkrijgen in bepaalde winkels. Daarnaast zijn er ook kredietkaarten specifiek gericht op reizigers. Een voorbeeld daarvan is de Beobank World Travel MasterCard. Elke keer als je een betaling met deze kaart doet, spaar je punten. Met deze punten kun je vervolgens vlieg- of treintickets kopen.

 

Ook aan studenten is gedacht: je kunt een speciale studentenkaart aanvragen met een aangepaste bestedingslimiet. Zo kun je ook als student gebruikmaken van de voordelen van een kredietkaart. Je kunt zelfs voor een vakantie sparen met een kredietkaart van de Beobank. Vraag bijvoorbeeld de Beobank Neckermann World MasterCard aan. Hiermee spaar je bij elke betaling voor korting op een vakantie van Neckermann.

 

Met de kredietkaarten kun je ook gebruik maken van cash back kortingen. Elke keer als je een betaling doet met de kaart, ontvang je een bepaald bedrag aan cash back korting. Elke keer als het bedrag dat besteed is met de kaart wordt afgeschreven, komt de cashbackkorting daarop in mindering. Je winkelt met deze kredietkaart dus heel voordelig!

 

Specificaties

Je kunt bij de Beobank zowel Visa kredietkaarten als MasterCard kredietkaarten aanvragen. Het is afhankelijk van je situatie welke kaart het beste bij je past. Afhankelijk van welke kaart je kiest, betaal je geen of slechts een kleine jaarlijkse bijdrage. Daarvoor ontvang je een hoge bestedingslimiet. De kredietkaarten van Beobank hebben standaard een kredietlimiet van (minimaal) €3000,-, uitgezonderd de studentenkaarten.

 

Met de kredietkaarten van Beobank kun je bovendien gebruikmaken van veel verschillende verzekeringen. Bij alle kredietkaarten verkrijg je ook een aankoopverzekering. Hiermee zijn alle aankopen die je doet met de kaart, verzekerd tegen bijvoorbeeld schade of verlies. Afhankelijk van de kaart die je kiest, kun je ook nog gebruik maken van een verzekeringspakket dat gericht is op veilig online winkelen en betalen. Je krijgt dan bijvoorbeeld een ‘veilig online verzekering’ en een verlengde garantie op al uw aankopen. Met de Beobank Q8 World MasterCard krijg je korting op tankbeurten bij Q8 en kun je gebruikmaken van het autoverzekeringspakket. Als je kiest voor de Beobank World Travel Mastercard, dan kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket reisverzekeringen.

 

MasterCard aanvragen

Een MasterCard aanvragen bij de Beobank gaat gemakkelijk en snel. Je gaat naar de website van de Beobank en kiest de kaart die bij jou past. Hierbij is het vooral van belang dat je bedenkt waarvoor je kaart het meest gaat gebruiken. Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in en je bent klaar! Binnen drie minuten heb je de aanvraag al de deur uitgedaan.

 

Als je nog geen klant bent bij Beobank, dan hoef je niet verplicht een zichtrekening te openen. Je kunt ook alleen de kredietkaart van de Beobank gebruiken en de rest van je financiële zaken bij een andere bank beheren. Zo kun je zonder moeite gebruikmaken van een kredietkaart van de Beobank, met alle voordelen die daarbij komen!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.