Online een Visa kaart aanvragen in 3 minuten

KredietkaartBij de Beobank kun je al je bankzaken heel eenvoudig online doen. Het aanvragen van een rekening, een kredietkaart of het sparen voor je pensioen kun je online regelen. Je hebt bij de Beobank overal toegang tot je bankrekening, ook via je telefoon. Ook voor beleggen kun je bij deze bank terecht. Bij de Beobank wordt bekeken welke beleggingsportefeuille het beste past bij jouw profiel.

Bovendien heb je bij de Beobank keuze uit veel verschillende kredietkaarten. De Visa kaart is daar een voorbeeld van. Het aanvragen van deze kaart gaat ook geheel digitaal en is heel eenvoudig. Je gaat naar de website van de Beobank, voert de gevraagde gegevens in en binnen drie minuten heb je de aanvraag voor de kredietkaart de deur uitgedaan.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Voordelen Beobank Visa kaart

Het gebruikmaken van een Visa kaart bij de Beobank heeft vele voordelen. Allereerst kun je de kaart gratis of tegen een lage jaarlijkse bijdrage gebruiken. Zo is het ook voor mensen die hun kredietkaart zelden gebruiken, geen probleem om er een aan te schaffen.

 

Het komt vaak voor dat de kaart alleen wordt gebruikt om de jaarlijkse vakantie te kunnen boeken. Op deze manier kun je gebruik maken van de voordelen van het boeken van een vakantie met een kredietkaart, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken. Daarbij heeft de kaart een hoge kredietlimiet en is het niet verplicht om de betalingen te laten verlopen via een automatische afschrijving.

 

Flexibel

Ook als je nog geen klant bent bij de Beobank, kun je een kredietkaart aanvragen. Het is namelijk niet verplicht om ook een zichtrekening te hebben of te openen om een Visa kredietkaart aan te vragen bij de Beobank. Zo kun je gebruikmaken van de voordelen van de Visa kredietkaart van de Beobank, zonder dat je gelijk vast zit aan andere verplichtingen, waarvoor je misschien al bij een andere bank bent aangesloten.

 

De Beobank is ook nog op een andere manier flexibel: het terugbetalen van het krediet op de kaart heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het krediet elke maand volledig terug te betalen. Zo betaal je geen rentekosten, maar kun je wel gebruikmaken van de vele voordelen die een kredietkaart te bieden heeft. Wil je liever gespreid terugbetalen, dan kan dat natuurlijk ook. Op deze manier behoud je zelf het overzicht over je bankzaken.

 

Online shoppen

Online winkelen wordt met de Visa kaart van de Beobank ook een stuk eenvoudiger. Bij veel buitenlandse webwinkels kan alleen betaald worden door middel van een kredietkaart. Zonder dat je extra kosten maakt voor de kaart, kun je met de Visa kaart toch producten uit deze webwinkels aanschaffen.

 

Daarbij heb je met de kredietkaart automatisch een aankoopverzekering, en bovendien zorgt de Beobank voor een verlengde garantie. Op deze manier kun je zorgeloos online winkelen, vanachter je eigen computer. Je hoeft niet bang te zijn voor een onbetrouwbare aanbieder. Maar de Visa kredietkaart heeft nog een voordeel bij het online shoppen. Als je deze kaart gebruikt om te betalen bij een webwinkel, dan verkrijg je altijd 3% korting op de aankoop. Zo wordt het online winkelen met de kredietkaart ook nog eens erg voordelig.

 

Punten sparen bij Beobank

Je hebt met de Visa kredietkaart van de Beobank ook veel mogelijkheden om punten te sparen. Elke keer als je betaalt met de kaart, ontvang je punten. Deze punten kun je in verschillende winkels uitgeven. Je spaart op deze manier bij elke betaling voor een korting op jouw volgende aankoop. Afhankelijk van de winkels waar je koopt, kan de korting maandelijks flink oplopen. Kijk bijvoorbeeld eens wat de voordelen zijn van de zogenaamde ‘cash back korting’. Deze manier van korting sparen kan je maandelijks veel geld besparen.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.