Prepaid Visa

KredietkaartBij telefoons vinden we het heel normaal dat je, behalve een abonnement, ook een prepaid versie van betalen kunt inzetten. Bij kredietkaarten is dit niet anders. Je hebt natuurlijk de klassieke kredietkaart waarmee je betaalt en daarmee een soort kleine lening aangaat met de bank. Er is echter ook een prepaid versie van de kredietkaart, zoals de prepaid Visa Card. Een prepaid kredietkaart werkt als volgt. Voordat je de kaart wilt gebruiken, zet je er een bepaald bedrag op. Dit gebeurt meestal via iDEAL of een overschrijving. Vervolgens kun je met de kaart betalen, tot een maximum van het bedrag dat je op de kaart hebt gezet.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Voordeel

Het voordeel hiervan is dat je alleen het bedrag dat je op de kaart hebt gezet kwijt bent als de kaart een keer gestolen wordt. Veel mensen vinden het ook prettig om een prepaid kredietkaart te gebruiken als ze op vakantie gaan en de betaalautomaten in het land van hun bestemming niet volledig vertrouwen. De prepaid kredietkaart is namelijk anoniem. Als je betaalt, wordt er slechts geld afgeschreven van de kaart. Er zijn geen verdere persoonlijke gegevens aan de kaart gekoppeld. Zo kan er geen link worden gelegd tussen de kaart en jouw bankrekening, waardoor het geld dat daar op staat, volledig veilig is. Ook betalingen in een webwinkel die je niet helemaal vertrouwt, kunnen op deze manier veilig plaatsvinden. Je gebruikt je kredietkaart om af te rekenen, zodat je geen andere persoonlijke informatie hoeft te verstrekken die eventueel in verkeerde handen kan vallen.

 

De klassieke kredietkaart

Het gebruiken van de klassieke kredietkaart heeft echter ook voordelen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de kredietkaarten die de Beobank aanbiedt. Hoewel de kredietkaart niet anoniem is, en je dus enige gegevens moet vertrekken als je er mee betaalt, is betalen met deze kredietkaart ook heel veilig. De Beobank biedt een aantal Visa kredietkaarten aan. Bij elk van de kaarten krijg je een aankoopverzekering en extra garantie op elk product dat je met de kaart aanschaft. Op deze manier biedt de Beobank extra zekerheid bij het doen van (online) aankopen met een Visa Card.

 

Een kredietkaart van de Beobank heeft echter ook nog andere voordelen. Zo is het betalen met de kredietkaart ook heel voordelig. Kies je bijvoorbeeld voor de Beobank Visa Card, dan krijg je 3% korting op elke online aankoop die je doet met de kredietkaart. Wil je de kaart vooral gebruiken om mee te reizen, dan is de Beobank Visa Gold een goede keuze. Deze kaart heeft een extra grote bestedingslimiet, namelijk €5000,-, en je krijgt er een uitgebreid pakket reisverzekeringen bij. Ook studenten kunnen gebruikmaken van een Visa Card van de Beobank. Deze kaart heeft een kleinere bestedingslimiet en je krijgt er een aankoopverzekering bij.

 

Visa Card aanvragen bij Beobank

Het aanvragen van een Visa Card gaat heel eenvoudig via de website van de Beobank. Daar kun je ook de verschillende kredietkaarten met elkaar vergelijken, om te kunnen beslissen welke kaart het beste bij je past. Vervolgens kun je de kredietkaart direct aanvragen. Het openen van een rekening bij de Beobank is daarbij niet verplicht. Zo geniet je van de voordelen van een kredietkaart van de Beobank, zonder dat je direct aan een compleet pakket vastzit.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.