Visa Pinto

KredietkaartDe meeste mensen hebben tegenwoordig wel een kredietkaart op zak. Niet alleen is het enorm handig dat je met behulp van een kredietkaart je betalingen kunt uitstellen, maar bij bepaalde uitgaven kun je simpelweg niet met een gewone bankpas betalen. Je zal dan een kredietkaart moeten hebben om de transactie te kunnen verrichten. Het handige van een kredietkaart is dat je met deze kaart overal ter wereld kunt betalen. De Visa Pinto kredietkaart is er daar één van. Maar wat is een Visa Pinto kredietkaart en wat zijn de voordelen van deze kaart?

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Pinta Visa kredietkaart

KBC heeft verschillende kredietkaarten op voorraad, die elk hun eigen voorwaarden en voordelen met zich meebrengen. De Pinto Visa kredietkaart is er daar één van. De kredietkaart wordt echter sinds 1 januari 2011 niet meer verkocht. Veel mensen maken echter nog altijd gebruik van de kredietkaart.

 

Een Pinta Visa kredietkaart van KBC vraagt om een eigen jaarlijkse bijdrage van €19,83. Dat is een vrij hoge bijdrage in vergelijking met de kredietkaarten van Beobank, waar voor de meeste kredietkaarten slechts een jaarlijkse bijdrage van €5,- wordt gevraagd. Slechts de Beobank Visa Gold kredietkaart en de Beobank World Travel MasterCard verlangen een hogere jaarlijkse bijdrage in verband met diverse forse voordelen. De Pinta Visa kredietkaart heeft een standaard kredietbedrag van €2500,-. Dat is een vrij hoge kredietlimiet en een prima bestedingsruimte. Bij Beobank kun je echter je eigen kredietbedrag kiezen. De verschillende kaarten zijn afgestemd op jouw wensen. Ook is het zo dat je bij de verschillende kredietkaarten van Beobank geen Beobank zichtrekening nodig hebt, wat wel het geval is bij Pinta Visa.

 

Leuke extra’s

De kredietkaart van Pinta Visa is niet uitgebreid met gratis verzekeringen, zoals wel het geval is bij de kredietkaarten van Beobank. Je zal een verzekering los moeten afsluiten bij KBC. Bij KBC is een bijdrage van een aantal procenten van het opgenomen kredietbedrag vereist voor het verzekeren van de kaart. Pinta Visa heeft geen eigen spaarprogramma, maar je kunt punten sparen bij een andere partij. Je zal je kaart dan ook in moeten schrijven en aanmelden, voordat je punten kunt gaan sparen. Het enige wat je met de kredietkaart kunt doen, is extra garantie krijgen op je elektrische en elektronische apparaten of doe-het-zelfmateriaal. Het leuke van kredietkaarten van Beobank is dat je punten kunt sparen voor leuke kortingen. Op die manier word je extra beloond voor het uitgeven van euro’s.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.