Visa vision

KredietkaartKredietkaarten zijn tegenwoordig niet meer uit de samenleving weg te denken. De meeste mensen hebben wel een of andere kredietkaart in hun portemonnee zitten. Het gemak van een kredietkaart is dan ook groot. In plaats van meteen je uitgaven te betalen, kun je de betaling spreiden over meerdere maanden. Zeker in het geval van grote uitgaven is dat handig. KBC heeft een groot aanbod aan verschillende kredietkaarten. De Visa Vision kaart is er daar één van. Wat levert deze kredietkaart je op en wat is het verschil met de kredietkaarten van Beobank?

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Wat is Visa Vision?

KBC heeft dus meerdere kredietkaarten in het aanbod. De Visa Vision kredietkaart is vele jaren in het assortiment geweest, maar is tegenwoordig niet meer aan te vragen. De voorwaarden van de kaart gelden dan ook alleen voor diegenen die de kaart nog altijd hebben. De Visa Vision kredietkaart zorgt voor een permanente geldreserve. Met een standaard budget van €2500,- op de kaart heb je dan ook altijd voldoende budget achter de hand. Je kunt met de kredietkaart overal veilig betalen, maar je moet de kaart wel vooraf activeren wil je er in de Verenigde Staten mee kunnen betalen.

 

Met de Visa Vision kredietkaart kun je jouw uitgaven spreiden over meerdere maanden. Je mag natuurlijk alles in één keer terugbetalen, maar je kunt de terugbetaling ook spreiden over meerdere maanden. De jaarlijkse kosten van de kaart bedragen €22,-, maar verschillen kunnen optreden wanneer je ook nog andere kredietkaarten van KBC in je bezit hebt. Bij Visa Vision krijg je standaard een verlengde garantie van twee jaar op aankopen van elektronische apparaten en doe-het-zelfmateriaal. Tevens zijn je aankopen voor 90 dagen lang beschermd tegen diefstal en onopzettelijke beschadiging van aankoop.

 

Kredietkaart van Beobank

De Visa Vision kredietkaart van KBC is een interessante kredietkaart, maar is in vergelijking met de kredietkaarten van Beobank toch minder voordelig. De jaarlijkse bijdrage van Beobank bedraagt bij de meeste kaarten maar €5,-, die je vaak ook nog eens terugkrijgt in verband met leuke acties. Nog leuker is dat je bij Beobank bij veel kredietkaarten standaard korting krijgt op elke aankoop en dat je tevens voor punten kunt sparen. Iedere aankoop is punten waard, en deze punten kun je inwisselen voor hoge kortingen en leuke aanbiedingen. En mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zit er bij iedere kredietkaart standaard een gratis verzekering bij. En bij veel kaarten krijg je zelfs vier verzekeringen!

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.