Wat is de beste kredietkaart?

KredietkaartBetalen met een kredietkaart. Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een kredietkaart. Veel aankopen worden gedaan waarbij de gebruiker pas achteraf dient te betalen. Deze persoonlijke lening kan bij veel verschillende kredietverstrekkers aangevraagd worden. Waar de ene kaart uitblinkt in het sparen van punten, zal een andere kaart wellicht meer voordelen opleveren bij het afsluiten van een kredietlimiet. Maar wat is nu de beste kredietkaart?

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Beobank kredietkaarten

Beobank heeft een uitgebreid assortiment aan kredietkaarten. Zo is er voor ieder wat wils en zal er zeker een kredietkaart bij zitten die geheel naar wens is. De kredietkaarten van Beobank zorgen voor meer flexibiliteit die van andere banken. Het is een van de weinige kredietverstrekkers die een echt krediet aanbiedt, waarbij je de factuur maandelijks volledig mag terugbetalen. Zo betaal je geen interestkosten. Uiteraard kun je ook kiezen voor een gespreide terugbetaling. Bij iedere kredietkaart krijg je vier gratis verzekeringen op al je aankopen. Niet alleen een aankoopverzekering en verlengde garantie, maar ook de beste prijs verzekering en veilig online verzekering. Dat maakt kiezen voor een kredietkaart van Beobank zo voordelig.

 

Bij Beobank heb je een gratis of lage jaarlijkse bijdrage, in combinatie met een hoog kredietlimiet. Dit limiet loopt standaard tot €3000,-, waardoor je veel aankoopmogelijkheden hebt. Je bent daarnaast niet verplicht om een zichtrekening te open en ook hoeft ook geen domiciliëring te geven voor de betaling van je factuur. Op die manier behoud je zelf de controle. Elke kredietkaart brengt extra voordelen met zich mee. Zo kun je onder andere punten sparen en cash back korting krijgen.

 

Een eigen spaarprogramma

Naast de vele voordelen die standaard gelden bij elke kredietkaart van Beobank, hebben de verschillende kredietkaarten ook elk hun eigen spaarprogramma. Afhankelijk van de kredietkaart kun je kortingen en andere acties verwachten. Zo heeft de Extra World MasterCard een standaard kortingspercentage van 1% op iedere aankoop die je doet, waarvan de eerste drie maanden zelfs 3%. Bij de Visa kredietkaart krijgt u 3% korting op elke online aankoop. Zo profiteer je direct van leuke kortingen!

 

De World Travel MasterCard van Beobank biedt een airmile actie. Bij iedere uitgegeven euro krijg je een airmile, die je vervolgens om kunt zetten naar gratis vliegtickets en treinkaartjes. Zo wordt reizen een stuk leuker! Met de Neckermann World MasterCard kun je per jaar sparen tot wel €250,- korting op een Neckermann vakantie. Een vakantie wordt dan zeker aantrekkelijk. Waar de meeste kredietkaarten een limiet hebben van €3000,-, kun je met de Visa Gold kaart een financiële reserve opbouwen van wel €5000,-. Ook voor studenten heeft Beobank leuke acties. De Visa of MasterCard Student kaart is gericht op studenten. Hierbij profiteer je van een kredietopening van €750,- en krijg je een aankoopverzekering gratis.

 

Ook erg handig is het dat je bij Beobank gratis geld van je rekening kunt halen in het buitenland. Door vooraf een storting te doen van je zichtrekening naar je Beobank kredietkaart, zorg je voor een positief saldo op je kaart. Wanneer je dan in het buitenland geld wilt pinnen, dan kun je dat geheel gratis doen. Je betaalt slechts de wisselkoersprovisie, maar geen extra pinkosten.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.