Wat is een Mastercard? Meer dan een kredietkaart!

Heb je nog niet gehoord van een mastercard? Dan moeten we daar dringend iets aan doen. Als het interessant is om een extra betaalmogelijkheid te hebben, wat meer zekerheid overal waar je bent, dan is dit de ideale kredietkaart. Naast een gewone bankkaart is het altijd een goed idee om er nog een kredietkaart als mastercard bij te nemen. Een betrouwbare kredietkaart waar je heel wat mee kan.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Een kredietkaart als Mastercard geeft je het gemak naar betalingen toe. De werking is vergelijkbaar met een gewone bankkaart. Door middel van een pincode kan je in een betaalterminal betalen. Het verschil met een bankkaart is dat je betaling niet onmiddellijk van je rekening zal gaan. Pas de maand nadien zie je het geld van je bankrekening gaan. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Het kan overal eens gebeuren om een extra hulpmiddel te hebben als je op het einde van de maand wat low on cash bent. Met een mastercard kan je vandaag een betaling uitvoeren en je ziet het geld pas volgende maand van je rekening gaan. Dan heb je toch al even geen zorgen deze maand en kan je alles zoals normaal doen.

Je kan een mastercard uiteraard bij je bank aanvragen. Naast een gewone betaalkaart is het normaal dat veel mensen nog een kredietkaart erbij te nemen. Voor het geval mocht je deze eens nodig hebben, dan kan je ze maar in de portefeuille hebben. De bank zal je hier wel een kost voor aanrekenen. Hoeveel dat precies is hangt van bank tot bank af. Rekent jouw bank nu net hoge kosten aan, dan kan je altijd bij een andere bank eens gaan informeren. Je kan bij een andere bank een mastercard aanvragen en de terugbetaling via je huidige bank laten lopen. Met een domiciliëring zal de betaling in orde gemaakt worden. Jij hebt hier dus het omkijken niet naar. Een bank zal alles in het werk stellen om een klant te overhalen.

Naast betalingen in de lokale winkels kan je met een mastercard ook online en over de ganse wereld betalen. Online is het makkelijk. Met de gegevens van je online banking alles doorvoeren. Is de webshop in het buitenland dan heb je de Cvc code nodig die achteraan op de mastercard staan. Let wel goed op dat niemand hier misbruik van maakt. Op deze manier kan iedereen betalingen doen met je kredietkaart en dat wil je absoluut vermijden. Bij verlies of diefstal bel je zo snel mogelijk naar card stop, zij doen het nodige.

Mastercard is een kredietkaart waar je wereldwijd mee aan de slag kan. In elke winkel of restaurant kan je met de mastercard betalen en zie je het geld pas de volgende maand van je rekening gaan. Alle gemak dus. Daarbovenop ben je ook nog eens extra verzekerd met een mastercard. Mocht er iets misgaan met een aankoop dan kan je daarop beroep doen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.