Wat zijn de kosten van een kredietkaart?

KredietkaartEen kredietkaart heeft je allerlei voordelen te bieden. In plaats van een debet kaart, waarbij je meteen je aankopen af moet rekenen, kun je met een kredietkaart je betalingen uitstellen. Een kredietkaart verlangt slechts één keer per maand een aflossing. Op deze manier is het vaak eenvoudiger om je kosten te betalen. Hoe vaak komt het immers niet voor dat je even te weinig geld op je rekening hebt staan? Met een kredietkaart kun je betalingsproblemen in zo’n situatie voorkomen.

Bij Beobank kun je jouw kredietkaart aanvragen. Beobank heeft een groot assortiment aan kredietkaarten beschikbaar. Zo is er altijd wel een kredietkaart naar jouw wens. De kaarten van Beobank staan erom bekend dat ze goedkoop zijn en veel leuke acties hebben. Niet alleen kun je met de kaarten punten sparen, maar ook bieden veel kaarten een levenslange korting aan. Dat scheelt enorm op al je aankopen.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Gratis je kredietkaart aanschaffen bij Beobank

Bij veel kredietkaarten is een jaarlijkse bijdrage verplicht. Je hoeft maar op het internet te kijken en je ziet meteen dat deze bijdrage best flink is. Het is zonde om dit bedrag te betalen, wanneer je ook je kredietkaart (vrijwel) gratis aan kunt vragen bij Beobank. De meeste kredietkaarten van Beobank vragen een jaarlijkse bijdrage van €5,-, maar als actie krijg je dit bedrag teruggestort op je rekening. Op de eerste aankoop met je kaart krijg je meteen €5- korting. Een kredietkaart van Beobank is dus eigenlijk gratis te verkrijgen. Wanneer je geïnteresseerd bent in een bijkomende kredietkaart, dan kun je deze ook bij Beobank aanschaffen. Bij veel organisaties ben je flink wat geld kwijt om een tweede kaart aan te schaffen. Je kunt in de meeste gevallen echter gratis je tweede kaart aanvragen bij Beobank. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Gratis cash geld afhalen bij Beobank

Met je kredietkaart kun je niet alleen aankopen doen, maar is het ook mogelijk om cash geld af te halen bij een automaat. De Beobank kredietkaarten vragen daarvoor een standaardbedrag van 2,5% van het totaalbedrag. Dit geldt echter alleen wanneer je geen eigen saldo op je kredietkaart hebt staan. Met een positief saldo op je kaart kun je geheel gratis cash geld afhalen, zowel in binnen- als buitenland. Voor je naar het buitenland vertrekt, doe je een storting van je zichtrekening naar je Beobank kredietkaart. Op deze manier zorg je voor een positief saldo en bespaar je flink wat geld.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.