Zakelijke kredietkaart

KredietkaartBen je een ondernemer die graag alle kansen en mogelijkheden benut? Dan kan het van toegevoegde waarde zijn om maandelijks een wat ruimere bestedingslimiet te hebben. Er zijn specifieke kredietkaarten op de markt, die uitstekend geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. De zakelijke kredietkaarten van Beobank bieden alles waar de moderne en actieve ondernemer om vraagt!

Ben je op zoek naar een geschikte zakelijke kredietkaart, bekijk dan de mogelijkheden bij Beobank eens. Tussen de verschillende zakelijke kredietkaarten op de markt bestaan nogal wat verschillen. Na een vergelijkend onderzoek komen de kredietkaarten van Beobank als beste voor de dag.

kredietkaart-voordelen

 

 

 

Voordelen zakelijke kredietkaart

Een zakelijke kredietkaart heeft als voordeel dat je maandelijks over een extra bestedingslimiet beschikt. Dat is natuurlijk erg prettig, als je kunt investeren zonder daarvoor continu je lopende rekening te moeten checken. Daarnaast is het belangrijkste voordeel van een zakelijke kredietaanvragen, dat je privé en zakelijke uitgaven eenvoudig kunt scheiden. Dit is met name voor kleinere ondernemers voordelig. Voor grotere ondernemingen vormt een zakelijke kredietkaart een centraal aanspreekpunt voor betalingen. Hierdoor worden de administratieve lasten flink verminderd. Zakelijke kredietkaarten bieden daarnaast verschillende voordelen specifiek voor ondernemers.

 

Niet veel spaarprogramma’s

Veel kredietkaarten pochen met het aanbieden van uitgebreide spaarprogramma’s. Voor veel zakelijke betalingen en transacties is het sparen van punten helemaal niet relevant. Het is voor een zakelijke kredietkaart veel belangrijker dat die voldoet aan alle eisen die een actieve en moderne zakenman of –vrouw stelt. Een hogere kredietlimiet, een lage jaarlijkse bijdrage of zelfs een vrijstelling daarvan en een gunstig rentepercentage: dat zijn zaken die tellen. Tel daarbij op de verschillende specifieke voordelen die de kaart biedt aan bijvoorbeeld de internationale ondernemer, zoals de benodigde verzekeringen en garanties, en het aanvragen van een zakelijke kaart is een voor de hand liggende keuze.

 

Betere voordelen van Beobank

Zakelijke kredietkaarten zijn, zoals alle soorten kredietkaarten, bij verschillende banken te verkrijgen. De zakelijke kredietkaarten van Beobank staan zeer goed aangeschreven. De basisvoorwaarden van de kredietkaarten van Beobank zijn zeer gunstig te noemen. Zo heb je de beschikking over een hoge kredietlimiet tegen een lage rente.

 

Een ander groot voordeel van de zakelijke kredietkaarten van Beobank, is de hoge mate van flexibiliteit. Voor wat betreft terugbetaling, heb je zelf de touwtjes strak in handen. Je kunt er voor kiezen om netjes maandelijks terug te betalen, zodat er geen interest wordt verrekend over de gemaakte betalingen. Indien gewenst, is een gespreide terugbetaling ook mogelijk. Elke situatie vraagt om een passende oplossing, en dat begrijpt Beobank als geen ander. Een ondernemer wil flexibel kunnen zijn, zodat hij of zij de kansen en mogelijkheden die zich voordoen met twee handen kan aangrijpen.

 

Beobank biedt verschillende zakelijke kredietkaarten aan, zodat er altijd een kaart is die past bij jouw huidige situatie. Ook is het mogelijk om meerdere kredietkaarten ineens aan te schaffen, zodat verschillende mensen in de onderneming vanuit een centraal punt de transacties kunnen voldoen. Dat is vanuit administratief oogpunt een groot voordeel. Elke zakelijke kredietkaart van Beobank biedt de nodige voordelen, waaronder verzekeringen en garanties die voor elke ondernemer van nut zijn.

kredietkaart aanvragen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Let op: geld lenen kost ook geld.