De prepaid Mastercard: niets dan voordelen! Bestel hem nu!

Een prepaid Mastercard heeft inderdaad alleen maar voordelen. Je hebt een betaalkaart die wereldwijd aanvaard is en die je dus makkelijk kan meenemen op reizen of voor zaken. Daarnaast weet je hoeveel geld er op die kaart staat, dus je kan ook niet meer uitgeven. Dat heeft als voordeel dat je geen gekke dingen zal doen en toch wat op je uitgaven zal letten. Lijkt dit je wat en wil je zo snel mogelijk een prepaid mastercard, lees dit artikel dan verder.

Een prepaid Mastercard aanvragen? Begin hier!

Voor wie vaak reist voor ontspanning of voor zaken is een betrouwbaar betaalmiddel van groot belang. Je wil niet meemaken een bepaalde transactie niet te kunnen maken omdat je gewone bankkaart in dat land niet aanvaard zou worden. Een mastercard staat erom bekend overal aanvaard te worden. Dus dat is al een zeer groot voordeel voor wie deze prepaid mastercard wil gaan gebruiken. Een ander voordeel is dat je er een bedrag kan laten op plaatsen, een bestedingsbedrag zeg maar, dat volledig kan opgebruikt worden tijdens je periode van reizen. Hoeveel je op de kaart wenst te plaatsen dat kan jij zelf beslissen. De bank zal wel kijken hoeveel geld je op je gewone zichtrekening hebt staan. Er zal dan een bedrag van je zichtrekening naar de prepaid mastercard worden overgeschreven. Dus eigenlijk verschuif je het geld alleen, maar heb je toch de voordelen van een kredietkaart.

De reden waarom een prepaid mastercard zo populair is, is dat jij als gebruiker precies weet wat je kan spenderen voor de komende tijd met die kaart. Je zal geen al te grote aankopen moeten doen, want de uitgave limiet is beperkt. Er kan uiteraard niet meer op je prepaid mastercard geplaatst worden dan dat je op je bankrekening hebt staan. Daar zit de veiligheid voor jou, maar ook voor de bank. Want ze weten op voorhand al dat je niet meer kan besteden dan het geld dat je hebt. Bij een normale kredietkaart heb je een bestedingsbedrag vastgesteld per maand. Welke je ook elke maand kan uitgeven. En de terugbetaling van een kredietkaart heeft voorrang op alles, zodat je na een maand met grote uitgaven, de maand daarop wel eens voor verrassingen kan komen te staan. Dan zie je dat het geld er in één keer afgaat, of je nu genoeg op je zichtrekening hebt staan of niet. Als je onder nul gaat op je zichtrekening dan betaal je interesten en dan kost het je alleen maar meer.

Voor mensen die al eens te maken hebben gehad met betalingsproblemen kan een bank weigerachtig zijn om je nog een gewone kredietkaart te geven. Maar een prepaid kredietkaart is dan wel weer mogelijk. Want dan blijf je langs de uitgavenkant maximaal wat je op je bankrekening hebt staan. Meer kan je dan niet uitgeven en dan is het voor een bank wel ok. Maak natuurlijk zelf de juiste beslissing. Je wil niet voor verrassingen te komen staan of een lege bankrekening.

Je prepaid Mastercard aanvragen was nog nooit zo eenvoudig!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.