Dit zijn de banken die je gratis een visa card geven!

Gratis iets krijgen, is altijd mooi meegenomen. We willen zoveel mogelijk zaken aan zo laag mogelijke prijs, want het leven is al duur genoeg. Neem jij genoegen met gratis goodies die je in de winkel krijgt? Zeer waarschijnlijk wel, altijd leuk om mee te nemen naar huis. Je kan tegenwoordig ook een gratis visa card krijgen. Waar je daarvoor moet zijn, ontdek je in dit artikel.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Er zijn tal van banken die een gratis visa card geven. Het gemak van een kredietkaart als betaalmiddel te hebben zal je heel snel gewoon zijn. Het verschil met een gewone bankkaart is dus dat je op krediet kan kopen. En daarnaast is de visa card over de ganse wereld een aanvaarde betaalkaart. Je bent dus overal veilig met een visa card, bij de slager in de buurt, maar ook op restaurant aan de andere kant van de wereld. En dat allemaal met een kredietkaart waar je helemaal niet voor hoeft te betalen. Vraag eens na in de bank of ze daar een gratis visa card aanbieden. Indien niet, dan moet je misschien maar eens uitkijken naar een ander bank.

Je kan een gratis visa card aanvragen bij een andere bank waar je nu al je bankzaken hebt. Dan worden je bankkaart en terug betaling aan mekaar gekoppeld. Iets wat allemaal automatisch verloopt na de aanvraag van je gratis visa card. Zoals je wel weet koop je op krediet met een visa card. Dat wil zeggen dat je nu iets kan kopen, eender waar ter wereld en je zal het het geld pas de volgende maand van je rekening zien gaan. De reden waarom mensen deze kredietkaart graag in de portefeuille hebben. Omdat je een maand kan overbruggen, toch aankopen doen en pas de volgende maand de rekening moet betalen.

De aanvraag van een gratis visa card kan je online doen, maar ook in een bankkantoor. Eens je een bank gevonden hebt die deze aanbieden kan je de aanvraag indien. In een kantoor moet je enkele papieren ondertekenen en de aanvraag zijn werk laten doen. De verwerking ervan duurt ongeveer twee weken en dan kan je de visa card gratis bij je thuis krijgen. Samen met de pin code kan je ermee aan de slag. De pincode kan je uiteraard aanpassen naar iets persoonlijks. Als je die aanpast aan een bankautomaat is de visa card ook geactiveerd. Dan kan je in alle winkels, ook online, betalingen uitvoeren.

Welke banken nu net een gratis visa card aanbieden, kan je zelf zoeken door alle websites eens na te gaan. Banken hebben allemaal een mooie uitgebreide website, waar je al veel informatie kan vinden. Uiteraard ook met hun diensten en aanbiedingen. Daar kan je zien of er een gratis visa card in de aanbieding is. Eens je een geschikte bank hebt gevonden, kan je de aanvraag indienen en zeer binnenkort een visa card in je bezit hebben.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.