Een visa card online bestellen: kan dat zomaar? Wat zijn de nadelen?

We doen dezer dagen zoveel online, van spelletjes spelen tot sociale media. Op de computer of smartphone zijn we elke dag bezig online diensten en zaken op te vragen. Ook kopen via het internet zit meer dan in de lift, de omzet daarvan stijgt jaarlijks met vele procenten. Daarnaast kan je natuurlijk ook je bankzaken in orde maken via het internet. En een visa card online aanvragen. Hoe doe je dat, en welk voordeel heb je daar bij.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Een bank werkt nu ook vaak via het internet, je kan een bankbediende via e-mail bereiken en antwoorden krijgen op al je vragen. Makkelijk en handig, jij hoeft er je huis niet voor uit en toch krijg je alle nodige informatie. Via de website van een bank is er ook al veel te vinden. Maar de meeste mensen gaan via het internet toch hun online banking gebruiken. De manier om alles te beheren, je overschrijven te doen en nog zoveel meer. Mogelijk heb je ook een vsia card, en mocht je die nog niet hebben, dan kan je die online aanvragen. Zonder al teveel problemen moet dat ook via de website van de bank gaan. Het voordeel is hier dat je in weinig tijd de aanvraag hebt kunnen doen.

Het nadeel van een visa card online bestellen is dat je geen persoonlijk contact hebt. Niemand om direct vragen te stellen wat de voorwaarden zijn om deze kredietkaart te bestellen. Een bankbediende kan al je vragen beantwoorden en eventueel ook melden dat jij geen kredietkaart kan aanvragen omdat je bijvoorbeeld geen voltijds inkomen kan voorleggen. Maar wat nog belangrijker is dat je dan hoort wat de kosten van die visa card zijn en je zo een idee kan vormen wat het je jaarlijks zal kosten.

De kosten van een visa card kan je makkelijk online vergelijke. Bezoek enkele websites van banken en voor je het weet kan je een aantal banken vergelijken. De kosten per jaar op een visa card kunnen bank per bank verschillen. Betaal je liever zo weinig mogelijk, dan ga je dus best op zoek naar een visa card en een bank met de laagste kosten. Vergelijk op deze manier en je zal zien wat het verschil kan zijn. Sommige banken hebben ook tijdelijke promoties met gratis visa card, dus waarom zou je daar geen voordeel aan doen. De werking is precies dezelfde als bij een andere bank, alleen dat je geen kosten hoeft te betalen. Vraag hier zeker naar bij een bank, mogelijk hebben ze ook wel een gratis of een visa card aan laag tarief.

De aanvraag kan je dus online doen, maar ook in het bankkantoor. Dan kan je onmiddellijk alle formaliteiten in orde maken en de aanvraag afwachten. Het kan ongeveer twee weken duren eer je de aanvraag verwerkt is en jij de visa card in handen hebt. Je ontvangt de pincode in een aparte brief. Die kan je aanpassen bij een eerste gebruik aan een bankautomaat.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.