Slimme manieren om te kiezen of je nu Visa, of Mastercard wil!

Als je moet kiezen voor een Visa of Mastercard dan heb je eigenlijk best wel heel wat opties. Het zijn beide merken van kredietkaarten waar je verschillende opties kan nemen. Er zijn zelfs gratis visa mastercard kredietkaarten, maar die hebben niet alle voordelen natuurlijk. Het is van belang dat je de juiste keuze maakt een alles goed vergelijkt.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

De werking van beide kredietkaart van Visa en Mastercard is nagenoeg hetzelfde. Je kan er betalingen mee uitvoeren in alle winkels waar je maar wenst, ook online. Online bestellen is zeer populair en zo makkelijk aan het worden dat uiteraard ook Visa en mastercard als betaalmiddel worden aangeboden; Jaar na jaar stijgen de transacties met kredietkaarten, betalingen worden hiermee gedaan omdat het zo makkelijk is. Een groot voordeel is dat de betaling pas de volgende maand van je rekening gaat. Zo betaal je dus op krediet en kan jij een maand overbruggen zonder er nu al voor te moeten betalen. Dat is zo wat het grootste gemak aan een visa of mastercard en veel mensen weten dat. De voornaamste reden dat veel mensen deze aanvragen.

Nog een ander voordeel van de Visa en Mastercard is dat je een verzekering hebt tegen fraude en diefstal. Helaas lees je het vaak in de kranten dat mensen slachtoffer zijn van een diefstal of een verlies van de kredietkaart. Dan kan je dus de verzekering aanspreken en dit zo allemaal in orde maken. Er is natuurlijk altijd Card stop waar je naar kan bellen als je merkt dat je kredietkaart gestolen is. Doe dit zo snel mogelijk, dan kan de dief geen betalingen meer doen met je betaalkaart.

De keuze kan ook afhangen van de kosten van de Mastercard en Visa. Aangezien dat elke bank zelf zijn tarieven kan bepalen kan dit dus nogal verschillen van bank tot bank. Kijk goed na welke opties je allemaal wil en hoe vaak je de kredietkaart zal gaan gebruiken. Reis je vaak en wil je de visa of mastercard dan meenemen, dan heb je een kredietkaart nodig die wereldwijd aanvaard is. Heb je niet zo veel nodig, dan kan je dit met de bank naar keuze bespreken en die zullen je een passend voorstel doen. Een kredietkaart is een extra betaalmiddel maar kan wel eens je enige betaalkaart gaan worden. Als je de gemakken hebt ondervonden zal je ze niet meer willen inruilen voor een gewone bankkaart.

Vergelijk dus zoveel mogelijk banken, bekijk de voorwaarden en kosten van de kredietkaart. Je hoeft niet bij je vaste bank te blijven om een visa of Mastercard aan te vragen. Dat kan ook bij een andere bank. De terugbetaling blijft dan wel via je gewone bank lopen. Zeer gemakkelijk dus en na de aanvraag is alles snel in orde. Reken wel op zo een 2 weken eer je de kredietkaart in handen hebt, na de aanvraag.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.