Ontdek het verschil tussen visa of mastercard! Vraag hier gratis info!

Een kredietkaart is dezer dagen niet meer weg te denken uit onze portefeuille. Het is een handig en betrouwbaar betaalmiddel. Niet alleen omdat je ermee op krediet kan kopen, maar het is ook nog eens wereldwijd een aanvaard betaalkaart. Twee grote voordelen, die de meeste mensen al wel kennen. Maar er zijn twee grote merken van kredietkaarten, namelijk Visa en Mastercard. Er is een verschil tussen deze twee, ken jij het al? Ontdek het in dit artikel.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Je zal wel het Visa of Mastercard verschil willen weten. Ook al doen beide kredietkaarten net hetzelfde, er zijn toch opmerkelijke verschillen en die kunnen je zelfs geld besparen. Net zoals met andere diensten of zaken die je afneemt bij een bank kan je een standaard kredietkaart nemen, of een iets uitgebreidere. Eentje met alle opties is handig voor mensen die overal en altijd zekerheid moeten hebben bij een betaling en ook een hoge uitgavelimiet nodig hebben. Het kan zijn dat je vaak reist en geen gedoe wil rond betalingen. Dan is een Visa of Mastercard met alle mogelijke opties op, de enige en goede oplossing. Vraag dit maar eens na in je bank. Informeer ook naar de kosten die je voor deze kredietkaart zal moeten betalen.

Dan zijn we gelijk bij het verschil tussen Visa of Mastercard. En dat zijn de kosten die je ervoor moet betalen en de voorwaarden die de bank stelt. Die zijn namelijk bij elke bank anders. En daar kan je je dus wat geld besparen. Door overal dezelfde Visa of Mastercard te bekijken en zien wat de kosten ervoor zijn. Sommige banken doen acties met gratis Visa of Mastercard, en daar kan je zeker van profiteren, maar dat zijn vaak kredietkaarten met een gelimiteerde uitgavelimiet. Eens je daar aanpassingen aan laat doen kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Het is afhankelijk van wat jij precies wenst en nodig hebt als betaalmiddel, dat moet je aanvragen in de bank of via de website van de bank. Je bent immers vrij een bank te kiezen, je hoeft zeker niet bij je vaste bank een kredietkaart aan te vragen. Kijk gerust eens rond naar andere aanbiedingen en wie weet kan je iets elders vinden. Mocht je een visa of mastercard bij een andere bank aanvragen, dan worden de terugbetalingen gekoppeld aan je bankrekening bij de andere bank. Dat verloopt allemaal automatisch, daar heb jij geen omkijken meer naar.

Nu je het verschil kent, weet je dus waar op te letten als je een visa of mastercard wil aanvragen. Bekijk goed de kosten en vraag ook steeds na of er nog kleine lettertjes zijn. Weet wel dat je vaak een extra verzekering hebt bij een kredietkaart, dat kan het geld wel waard zijn om jaarlijks neer te leggen. Dat is een verzekering tegen diefstal en fraude. Helaas twee zaken die vaak voorkomen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.