Hoe werkt de security code van een Mastercard? Online veilig betalen!

Een mastercard bevat een security code. Je kan deze gebruiken bij online winkelen en uiteraard bij het betalen van je online bestellingen. Deze security code geeft je de zekerheid dat er niemand anders met je mastercard online kan aankopen en is een veilige manier van betalen. Je hoeft er niets extra voor te doen om zo een security code te verkrijgen, want ze staat gewoon vermeld op je mastercard.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Betalen via het internet lijkt misschien wel gevaarlijk, maar is het eigenlijk helemaal niet. Het komt op hetzelfde neer als in de winkel om de hoek te betalen met je bankkaart. Dat gaat ook via het internet, de betaalbakjes die je daar ziet staan hebben ook een verbinding met het internet. Dus als je voor de computer zit en iets online wil aankopen, dan gaat ook alles via het internet. De webshops van tegenwoordig zijn zo gemaakt dat bestellen echt op enkele minuten kan. Op die tijd heb je je artikelen geselecteerd, je adresgegevens ingevoerd en de betaling uitgevoerd. Zo makkelijk is het de dag van vandaag, en dat zal er alleen maar op verbeteren.

Een betaling met een mastercard gaat dus vaak met de security code. Deze code geeft je de veiligheid dat er eigenlijk niets kan misgaan met je betaling en nadien met je bestelling. Achteraan op de mastercard staat een 3 cijferige code die je moet invoeren in het betaalproces op de webshop waar je iets wil kopen. Zo kan de verwerking van je betaling alle gegevens checken via je naam, nummer van de mastercard en je security code. Makkelijker en veiliger kan het bijna niet meer. Je zal zien eens je enkele betalingen op deze manier hebt gedaan dat je niet anders meer zal willen. Ook al door het feit omdat het geld pas de volgende maand van je rekening gaat. Mastercard is en blijft een kredietkaart en dus zal het geld er niet onmiddellijk af gaan.

Maar in deze tijden zijn we op zoek naar veiligheid en zo ook met online betalen dus. Op een ongekende webshop een bestelling plaatsen kan risico’s inhouden. Maar met een mastercard betalen moet je toch de nodige veiligheid geven. Niet alleen door de security code, maar ook door het feit dat je met de mastercard voor een groot bedrag verzekerd bent bij frauduleuze webshops. Het geld zal dan niet overgemaakt worden en jij verliest niets. Het lijkt te gek voor woorden, maar het is gewoon zo. Dat zijn dus allemaal goede redenen om een mastercard aan te vragen.
Een mastercard met security code kan je bij elke bank aanvragen en verkrijgen. Vereiste is wel dat je een vast inkomen hebt. Zo weet de bank dat je de uitgaven gemaakt met de mastercard ook kan terug betalen via je bankrekening. Want die zijn aan mekaar gekoppeld. Ze zullen je wel alle nodige uitleg geven zodat jij snel aan de slag kan met je security code mastercard.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.