Krijg je bij Mastercard een aanvullende verzekering?

Een mastercard is een kredietkaart waarmee je overal ter wereld kan betalen. En de betaling loopt via je bankrekening, daar gaat het geld pas de volgende maand van je rekening. Al twee leuke voordelen van deze betaalkaart. Maar wat je misschien nog niet wist is dat je ook een aanvullende verzekering hebt bij een mastercard, en daar hoef je vaak niets voor te doen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Een gewone betaalkaart kan je al heel ver brengen als je in een winkel of restaurant wil betalen. In eigen land is deze kaart overal aanvaard. De uitgave gaat wel onmiddellijk van je rekening. Goed voor boodschappen en normale uitstapjes. Als je wat meer vrijheid wil dan kan je voor een mastercard gaan. Ook te verkrijgen bij je bank en uiteraard op enkele dagen heb je al één in bezit. Een vereiste is dat je een vast inkomen kan voorleggen aan de bank. Zo zien ze dat het risico niet hoog zal oplopen als je gebruik wil maken van de mastercard.

De voordelen van de mastercard zijn overduidelijk. Over de ganse wereld, waar je ook bent, zal deze kredietkaart aanvaard worden. Je hoeft geen cash geld meer mee te nemen en je daar onveilig over te voelen. Een mastercard kan je gewoon overal gebruiken met de pincode die alleen jij kent. Dat alleen al is een goede beveiliging. Mocht je toch te maken krijgen met diefstal dan moet je zeker card stop bellen. Dat je vandaag iets kan aankopen en pas volgende maand moet betalen is ook al voor veel mensen een groot voordeel. Zo kan je even een lastige periode overbruggen of een grote kost in orde maken. Soms is dat nu eenmaal nodig en dan kan je rekenen op de mastercard kredietkaart. Maar er is dus ook nog de aanvullende verzekering bij mastercard.

Een mastercard verzekering zit in veel gevallen al inbegrepen in de kaart. Als het gaat over betalingen die fout lopen of je hebt een online bestelling geplaatst en de levering komt maar niet aan. Dan kan je beroep doen op de mastercard verzekering en dan springen zij je te hulp. Dat kan gaan dat ze de uitbetaling naar de de leverancier blokkeren tot de levering aankomt of dat jij gewoon het geld terug krijgt. Afhankelijk van de aard van de problemen zal je ook een passende oplossing krijgen van mastercard verzekering.

Dus als je aan de andere kant van de wereld staat en er zijn betaalproblemen, dan heb je toch nog een professionele hulplijn. De mastercard verzekering volgt je overal en kan dus zaken oplossen waar jij niet onmiddellijk raad mee weet. In een vreemd land weet je ook niet onmiddellijk wie te contacteren. Of bellen met de mastercard helpdesk kan een pak kosten als je vanuit het buitenland moet bellen. Je hebt dus zekerheid van een goede afloop met mastercard verzekering. Ga na of jij hier aanspraak op maakt bij je bank, je zal snel antwoord ontvangen. Indien het nog niet inbegrepen is, dan kan je de aanvraag snel in orde maken.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.