Kan je een Mastercard ook prepaid nemen? Wij deden de test!

Je kent de werking van een gewone Mastercard wel al. Betalen op krediet, overal ter wereld voor een vooraf bepaald bedrag. En je uitgaven gaan pas een maand later van je bankrekening. Dat is in grote lijnen de werking. Een Mastercard kan je ook prepaid nemen. Dat wil zeggen dat je een bepaald bedrag op je Mastercard laat zetten en je dan kan spenderen met de kredietkaart. Meer kan niet en het geld gaat eerst van je bankrekening af om als saldo te dienen op je mastercard. Lijkt dat je wat, dan kan je best eens kijken om een mastercard prepaid te nemen.

Een prepaid Mastercard voor jou? Vraag hier je kaart aan!

De prepaid Mastercard is een populaire manier om toch de voordelen te hebben van een kredietkaart zonder dat je met krediet werkt. De manier van werken is dus dat je een bepaald bedrag van je bankrekening naar je prepaid Mastercard laat overschrijven. Dat geld kan je dan gebruiken met die Mastercard. Eens het geld op is, stopt het gebruik ook. In tegenstelling tot een gewone kredietkaart, kan je maandelijks eenzelfde bedrag opmaken aan aankopen. Elke maand terug en de aankopen die je nu doet gaan een maand later van je rekening. De prepaid Mastercard heeft dat gemak niet, maar wel alle andere voordelen.

Mensen die van de bank geen gewone kredietkaart meer krijgen door eerdere betalingsproblemen kunnen wel een prepaid Mastercard verkrijgen. Aangezien het bedrag al bepaald is kan er voor de bank weinig misgaan. Het geld komt van je bankrekening, het geld dat je dus echt in bezit hebt zal in gebruik genomen worden. Een bank wil bij alles het risico zo laag mogelijk houden. Maar ook klanten zo tevreden mogelijk houden. De prepaid Mastercard is daar een ideale mix van.

De mastercard kan je dus prepaid aanvragen en van alle gemak genieten. Een betaalmiddel waar je wereldwijd mee kan betalen en geen zorgen hoeft te maken. Je hoeft dus niet op reis met cash geld of je gewone bankkaart die misschien niet overal aanvaard zal worden. Een Mastercard staat ervoor bekend om wereldwijd aanvaard te zijn en dat is toch wel een voordeel deze tijden.

Kies een bank uit waar je deze prepaid Mastercard wil aanvragen. Tal van banken hebben dit in hun aanbod dus de keuze is aan jou. Uiteraard zijn de kosten overal anders, dus daar kan je opnieuw wat voordeel doen. Neem er gewoon de Mastercard uit die de laagste kosten heeft. Die kaart er uit zoeken kan je door de websites van de banken af te gaan en te bekijken welke kosten ze in rekening brengen. De werking van de Mastercard is overal hetzelfde, dus kies gewoon de kaart die jou het minste kost. Het kan je alleen maar meer geld opleveren op het einde van de maand.
Ben je er al aan uit welke bank het zal worden en hoeveel geld je opzij wil houden voor de prepaid Mastercard, dan kan het snel gaan en op enkele dagen heb je de Mastercard in huis.

Gratis online je prepaid Mastercard aanvragen – begin hier!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.