Het geheime verschil tussen Visa en Mastercard: dit raad je nooit!

Het verschil tussen Visa en Mastercard, heeft dat iemand je al kunnen vertellen. Indien niet, dan kunnen wij hier misschien wel een nieuwtje meegeven. Om te beginnen mag je al weten dat de werking van beide kaarten zowat gelijk is. Beide zijn kredietkaarten die je wereldwijd kan gebruiken om aankopen op krediet te doen. De aankoop die je nu doet gaat dus maar een maand later van je rekening. Wat een gemak als je even krap bij kas zit.

Ontdek het verschil tussen het actuele aanbod van Visa en Mastercard!

De voordelen van een Visa of Mastercard, moeten we het wel nog vermelden. Maar je weet dat je een betaalmiddel hebt waar je wereldwijd mee aan de slag kan. Zowel voor zakenreizen als plezierreizen kan je ze op zak houden. Maar ook voor het dagdagelijks leven kan je met een Visa en mastercard ook wel iets doen. In de winkel op het einde van de maand aankopen doen omdat je even een laag saldo op je bankrekening hebt staan. Met een betaling met je Visa of mastercard hoef je je geen zorgen te maken, je doet de betaling nu en pas een maand later zie je het geld van je rekening gaan. En zo kan je dat elke maand doen. Het mag uiteraard geen gewoonte worden. Want een Visa en Mastercard zijn niet gratis in gebruik. Ook daar kan je een voordeel van maken. Kies gewoon de bank uit met de beste voorwaarden en laagste kosten. Niet twijfelen en gewoon aanvragen.

Je weet intussen nog niet wat het verschil is tussen Visa en Mastercard. We wachten niet langer en zullen het hier maar meedelen. Op zich is er gewoon geen verschil. Het zijn beide merken van kredietkaarten. Wat wel kan vermeld worden als verschil is dat Visa al langer bestaat dan Mastercard. Dus in wezen kan het een betere dekking hebben naar aanvaarding toe. Maar ook dat is de laatste jaren zo goed als nihil geworden. Dus met beide kaarten heb je zekerheid dat je overal kan betalen en kan je op krediet kopen. Mogelijk was je aan het wachten op een leuk nieuwtje, maar dat kunnen we je hier niet meedelen. Maar als het over de juiste feiten gaat, dan kan je hier wel terecht natuurlijk.

Het is perfect mogelijk om beide kaarten op dezelfde moment in bezit en in gebruik te hebben. Je kan per kaart instellen hoeveel je maandelijkse limiet is. Elke betaling gaat dan een maand later van je rekening. Hou daar natuurlijk wel rekening mee, dat je niet teveel uitgaven doet en niet voldoende geld hebt staan op je zichtrekening. Daar zal een bank natuurlijk wel rekening mee houden als je de aanvraag doet voor één van de kaarten. Ze willen geen al te groot risico hebben dat jij veel kosten maakt en het niet kan terug betalen. Dan ga je onder nul op je bankrekening en daar betaal je ook weer interesten op.

Ontdek hier het actuele aanbod van Visa en Mastercard!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.