Kan je met een Mastercard ook prepaid betalen?

De klassieke mastercard is een kredietkaart waarmee je dus op krediet kan betalen. Het komt er dan op neer dat je betalingen van deze maand, pas volgende maand van je rekening gaan. Maar in sommige gevallen kan je zo een kredietkaart niet aanvragen. Omdat je financiële middelen niet voldoen of omdat je ooit betalingsproblemen hebt gehad. Dan kan je bank wel een prepaid mastercard geven, een kredietkaart die onmiddellijk gelinkt is aan je bankrekening.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Met een onmiddellijke link bedoelen we dat het geld op je bankrekening kan overgeschreven worden naar je prepaid mastercard. Dan kan je niet meer spenderen dan het geld dat je overgeschreven hebt. Maar wel van het gemak genieten van een mastercard. Je kan ze overal ter wereld meenemen en overal betalen waar je maar wenst. Want daarvoor nemen veel mensen een mastercard, om ten alle tijden een veilig betaalmiddel op zak te hebben en nooit voor verrassingen te komen staan. Wens je een prepaid mastercard aan te vragen, dan kan je hiervoor langs in je bankkantoor of via de online website van de bank. Je zal wel zien dat de aanvraag snel verwerkt is en je al snel de kredietkaart in bezit zal hebben.

Zoals boven al vermeld kan het dus zijn dat je vroeger betaalproblemen hebt gehad. Niets om je ganse leven mee achtervolgd te blijven worden. Maar voor een bank is het belangrijk het risico bij een klant zo klein mogelijk te houden. Ze willen immers zekerheid dat de investering in de klant ook terugkomt in geld. Als jij een bank niet kan overtuigen dat je het geld niet kan terug betalen, dan zal een bank ook niet zo snel een kredietkaart of eender welke dienst ook, zomaar aan je uitgeven. Maar een prepaid mastercard is dus een prima oplossingen voor iemand die al eens problemen heeft gehad en een eerste stap wil zetten om een kredietkaart aan te vragen.

De prepaid mastercard kan je dus bij je huidig bank aanvragen. Ze zullen je wel wijzen op je verleden van betaal problemen of wat er in het verleden ook mag voorgevallen zijn. Je hoeft dus niet altijd met de neus op de feiten gedrukt te worden. Het kan ook makkelijk met een prepaid mastercard. Het is nog niet de echte mastercard, maar je komt er toch al dicht bij. Dus je hoeft niet na te denken als je van de gemakken wil genieten van een prepaid mastercard.

Je kan dus maandelijks een bepaald bedrag laten overschrijven naar je prepaid mastercard. Dat geld kan je dus opgebruiken elke maand, of de periode die je nodig hebt om het geld te op te maken. Stel dat je een reis wil maken voor lange tijd, dan kan je een hoger bedrag laten overmaken. Dat geld kan je dan uitgeven via je prepaid mastercard eender waar je bent ter wereld. Als je een vast inkomen hebt en een prepaid mastercard in bezit hebt, kan je dus elke maand een bedrag dat je zelf wenst te besteden op de kredietkaart plaatsen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.