Visa of Mastercard? Ontdek wat het best bij jou profiel past!

Iedereen heeft andere noden als het op betalen aankomt. Er zijn nog mensen die zweren bij cash geld, maar ze zullen ook meer en meer inzien dat dat geen voordelen meer heeft. Het is onveilig en je moet steeds ergens zien geld af te halen. Een gewone betaalkaart is een zeer goed alternatief, maar het heeft nog niet alle gemakken van een visa of mastercard. Welke zou jij kiezen als je eentje wil aanvragen?

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Betalen, het is iets van alle tijden. In de middeleeuwen werd er betaald met goudstukken of andere zaken die waarde hadden. Maar het geld zoals we nu kennen is maar in de loop van de jaren gekomen. Elk artikel kreeg een waarde en met je inkomen kan je aankopen doen. Hoeveel je inkomen is bepaald ook je status in deze huidige maatschappij. Maar mensen die niet veel verdienen moeten daarom niet onder doen voor grootverdieners. Iedereen kan leven naar zijn of haar mogelijkheden. Met een vast inkomen kan je een visa of mastercard aanvragen. Welke van de twee het beste bij jou past, of gewoon de beste kredietkaart is kan je helemaal zelf uitmaken.

Want zoveel verschil is er niet tussen een visa of mastercard. Beide zijn het merken van kredietkaarten en iedereen kan één van de twee aanvragen en gebruiken. Of zelfs allebei in bezit hebben, naargelang je situatie er om vraagt. Wens je hier meer advies over dan kan je altijd bij de bank terecht. Er is altijd wel een bankbediende die je hier alle informatie kan meegeven. Maar ook de aanvraag zelf in orde maken. Dat is snel gedaan, je gegevens en bewijs van inkomsten achterlaten en de verwerking kan beginnen. De aanvraag en verwerking van een kredietkaart kan wat langer duren, ongeveer twee weken. Je hoeft dus niet ongeduldig te worden als de visa of mastercard wat langer op zich laat wachten. Na twee weken heb je ze in bezit en kan je ze overal gaan gebruiken.

Welke kredietkaart nu het best bij jou past. Daarvoor moet je eens kijken wat je precies nodig hebt. Wat heb je nodig in je gezinssituatie, ga je vaak op reis, betaal je op het einde van de maand alleen met een een kredietkaart om een lege bankrekening te overbruggen. Betaal je vaak online en heb je daar een kredietkaart voor nodig. Heb je ook nog zakenreizen te doen en wil je daar van alle betaal vrijheid kunnen genieten. Dan is een visa of mastercard een goed idee. Zelfs al was het maar om een extra betaalmiddel te hebben, dan kan je een van de twee, of allebei gebruiken.

Neem rustig de tijd om uit te maken welke kredietkaart je zal gebruiken. De aanvraag is bij beide kaarten even lang, dus je hoeft geen overhaaste beslissing te nemen. Wat ook nog kan meespelen in de keuze, zijn de kosten van de visa of mastercard. Voor beide kredietkaarten moeten je een jaarlijkse kost betalen. Deze hangt af van bank tot bank en welk type visa of mastercard je wil gebruiken.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.