Op reis in het buitenland? Kijk verder dan Visa en Mastercard!

Heb je een reisje voor de boeg, leuke tijden tegemoet. Wat je bestemming ook is, je gaat naar het buitenland om even tot rust te komen of net om wat spannende tijden mee te maken. Op reis wil je je geen zorgen maken. Je vervoer op tijd, bus, trein of vliegtuig. Geen ongevallen die zich voordoen, want dan maak je pas wat mee. En natuurlijk dat financieel ook alles op wieltjes loopt. Voldoende geld mee hebben en nergens iets verliezen is de boodschap. Cash geld is niet meer van deze tijd, neem dus een bankkaart en als het kan een visa en mastercard mee.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Zijn je valiezen al klaar of moet je nog aan het plannen beginnen van de reis. Het uitkijken naar de vertrekdatum is ook al een deel van de leuke ervaring. Elke uitstap plannen en de bezienswaardigheden bezoeken is ook een deel van de reis. Zorg voor een goede voorbereiding, zodat je de tijd op reis helemaal goed kan volmaken. Ben je eerder een reiziger die ziet wat er op zich afkomt, dan ben je daar nog niet mee bezig en zorg je gewoon voor een gevulde valies op de dag van vertrek. Allebei de manieren hebben zijn charmes en kunnen voor een leuke reis zorgen. Wat je wel in beide gevallen nodig hebt zijn de centen. Neem je een portefeuille vol met cash geld mee, dat moet jij weten, maar veilig is dat niet natuurlijk. De kans op verlies is vrij groot, en ook dat het geld ineens op is en je niets extra kan opnemen. Met een bankkaart erbij wel, maar dan heb je geen cash geld nodig, want je kan met de bankkaart betalen. Nog beter en overal aanvaard is de visa en mastercard. Twee zeer degelijke betaalkaarten die wereldwijd aanvaard zijn.

Welke je het best kan aanvragen, dat kan je zelf even onderzoeken. Beide kredietkaarten doen precies hetzelfde en ze zijn beide evenveel wereldwijd aanvaard, dus daar heb je geen problemen. De uitgavelimiet en eigenschappen van de kaart kan je volledig je eigen maken. Daarvoor kan je bij de bank terecht. Daar kunnen ze je alle uitleg geven en indien nodig de visa of mastercard ook aanvragen. Let op, je zal ze niet onmiddellijk mee naar huis kunnen nemen, daar gaan ongeveer twee weken over. Dus neem die periode zeker in gedachten als je zeer binnenkort op reis gaat maar nog geen kredietkaart hebt. Dan zal je de aanvraag toch zeer snel moeten in orde maken.

Op reis kan je dus niet beter af zijn dan met een kredietkaart als visa en mastercard. Een klein plastiek kaartje, makkelijk om mee te nemen en veilig om te betalen. Mocht er toch wat verkeerd gaan dan kan je altijd beroep doen op de verzekering voor fraude en diefstal. Dat heb je er ook nog eens bij. Een sterk argument, zeker als je aan de andere kant van de wereld ben. Maar ook aan de zee in eigen land heb je hier voordeel aan.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.