De prepaid oplossingen van Visa: veilig online betalen, zonder zorgen!

We kopen alles via het internet, kijk maar eens rond in je woonkamer. Alles wat er staat kan je via het internet aankopen en zelfs thuis laten leveren. Van een tv naar meubelen, alles is mogelijk. En dat allemaal door wat te klikken en typen op een computer met internetverbinding. Maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe je het best kan betalen. Er zijn echt heel wat mogelijkheden, Paypal, maestro, ideal en kredietkaart om er maar enkele op te noemen. Een goede optie is de Visa prepaid kredietkaart, vraag ze vandaag nog aan.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

De gekende webshops bieden alle betaalmogelijkheden aan, dus daar kan je zeker terecht met je visa prepaid kaart. Koop je internationaal, dan heb je ook een prima betaalkaart. Met de Cvc code achteraan op de kaart kan je online betalen, deze zal je gevraagd worden bij elke online betaling. Aan de hand van dat nummer weet de betaal provider aan wie de kaart toebehoort, je dient ook nog je naam en kredietkaartnummer in te geven. Met de kaartlezer moet je dan nog een digitale handtekening maken, in enkele seconden alles klaar dus en jij kan op je bestelling wachten.

Maar wat is de prepaid visa nu precies. Het is een kredietkaart, maar met een verschil. In tegenstelling tot de gewone kredietkaart, waar je maandelijks een limiet kan opgebruiken en de uitgaven pas een maand later van je rekening ziet gaan. De prepaid visa heeft dat verschil, dat je al op voorhand geld op de visa kaart moet zetten, en enkel dat geld kan je dan opgebruiken. Eens het geld op is, kan je de kaart niet meer gebruiken. Voor de rest kan je wel over alle andere voordelen beschikken van een kredietkaart. Dus als dat geen belemmering voor je is, dan kan je een prepaid visa aanvragen.

Waarom bestaan er prepaid visa kaarten? Eén van de redenen is dat mensen met betalingsproblemen soms ook wel eens een kredietkaart nodig hebben. Of iemand die vroeger betalingsproblemen had, kan dan toch nog een kredietkaart gebruiken, maar dan wel prepaid. Op voorhand geld op de kredietkaart plaatsen en dan kan je ze gaan gebruiken. Overal waar je wil, bij de slager om de hoek of op restaurant in een ander continent.

Hoeveel geld je erop plaatst, dat maak je zelf uit natuurlijk. Heb je een kleine reserve nodig elke maand of veel geld om bijvoorbeeld op reis te gaan, dat kan je allemaal zelf kiezen. Je hoeft je dan niet te haasten om het geld op te maken. Het blijft er op staan tot wanneer alles is opgebruikt. De prepaid visa vraag je ook aan bij je bank. Bekijk wel eens wat de kosten precies zijn, want dit kan verschillen per bank. Ben je nu bij een bank die hoge kosten aanrekent voor een prepaid visa, dan kan je overwegen deze aan te vragen bij een andere bank. Als je zo wat geld kan besparen, moet je dat zeker doen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.