Vergelijk snel tussen Visa en Mastercard, dankzij onze tabel!

Wil je een mastercard of visa voor eigen gebruiken en kan je niet kiezen. Dan hebben wij in dit artikelen alle argumenten klaar voor beide kredietkaarten waarmee jij een beslissing kan maken. Een kredietkaart is een handig betaalmiddel, maar je moet toch de voor en nadelen weten. Al kunnen we al zeggen dat de nadelen helemaal niet opwegen tegen de vele voordelen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Betalen met je gewone bankkaart is al een gemak. Geen cash geld meer meesleuren of zorgen dat je steeds voldoende geld moet mee hebben bij het winkelen of een uitstap. Maar ee kredietkaart als visa of mastercard gaan nog een stuk verder. Zoals je misschien al weet kan je met een mastercard of visa op krediet kopen. Dat wil zeggen dat je nu iets kan kopen en de volgende maand zie je het geld van de rekening gaan. De rekening waar je loon elke maand op komt, daar zal ook elke maand de mastercard of visa uitgaven af gaan. Handig voor jou, geen zorgen om de terug betalingen en de bank is ook zeker dat je de uitgaven kan terug betalen.

Als je wil vergelijken tussen een mastercard en een visa kaart, dan heb je eigenlijk niet zo veel werk. Beide kredietkaarten doen eigenlijk volledig hetzelfde, de werking en opties zijn dezelfde. Het verschil is dat beide kaarten merken zijn van kredietkaarten. Jij als klant hebt bij elke bank de keuze om één van de twee aan te vragen. Of allebei. Wat je inkomsten kunnen dragen, zoveel kan je maandelijks uitgeven met je mastercard of visa. Vraag maar eens na bij de bank wat de kosten precies zijn voor beide kaarten. Dat kan verschillen per optie van de kredietkaart of de kosten die de bank in rekening zal brengen. Dat moet je uiteraard goed op voorhand weten, zodat je geen mastercard of visa kaart neemt die teveel opties heeft en dan ook teveel zal kosten.

De verschillende opties bestaan eruit dat je een mastercard of visa kan nemen voor eigen land, europa of voor de ganse wereld. En dat is nog maar het begin. Hoe meer opties je neemt hoe meer verzekering je hebt bij aankopen. Kopen met een mastercard of visa is dus een veilige optie. Zeker als je in het buitenland bent en al je aankpen doet met een mastercard of visa.

Voor elke situatie is er dus een mastercard of visa. Jij moet de juiste weten te kiezen en dan aanvragen bij je bank natuurlijk. Op enkele dagen kan je aanvraag al verwerkt zijn en heb jij de mastercard of visa bij je thuis. De pincode voor je kredietkaart ontvang je in een andere brief. Die pincode kan je dan veranderen in een code die je zelf goed kent en kan onthouden. Denk eraan dat enkel jij die code moet kennen en niemand anders. Bij diefstal kan je de kaart stopzetten.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.