Visa of Mastercard? Moeiteloos beslissen dankzij deze vergelijking!

Op zoek naar een kredietkaart als extra betaalmogelijkheid in je portefeuille? Groot gelijk, het gemak van een kredietkaart is iets wat je zeker in bezit moet hebben. En het is makkelijk aan te vragen, gewoon via de bank even laten weten dat je een visa of mastercard wil hebben. Maar welke van de twee is nu het beste, of zijn de verschillen miniem? Ontdek het in dit artikel.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Een visa of mastercard zijn twee merken kredietkaarten. De verschillen zijn miniem en afhankelijk van de versie die je wil gaan gebruiken. Net zoals met andere bankzaken kan je ook met een visa of mastercard een standaard optie nemen en een full option kredietkaart. Wil je een visa of mastercard met alle opties mogelijk dan zal de jaarlijkse bijdrage ook wat hoger liggen. Dus afhankelijk van wat je wensen zijn kan je hieruit kiezen. In het bankkantoor kan je alle informatie verkrijgen over de opties van een visa of mastercard.

De meest gekende soorten visa of mastercard zijn de kredietkaarten die in eigen land het meest nut hebben. Daarnaast de versie waar je in Europa beter mee kan werken. En dan de kaarten die wereldwijd hun dienst zullen doen. Wil je de kredietkaart gewoon als extra betaalmiddel hebben dan heb je uiteraard niet alle opties nodig. Maar ben je vaak in een ander land voor zaken of plezier dan kan een visa of mastercard die wereldwijd dekking geeft zeer handig zijn. Laat je hierover goed informeren in de bank, of zoek de informatie zelf op via het internet. Banken geven al heel wat weg via hun eigen websites. Ook voor de aanvraag kan je online al terecht. De gevraagde gegevens invoeren en op twee weken heb je de kredietkaart bij je thuis. Zo lang duurt het bij elke bank ongeveer. De aanvraag vergt meer tijd omdat ze willen nagaan wie je bent. Een bank wil weten dat je de uitgaven ook effectief kan terug betalen. Daarvoor heb je een vaste job met vast inkomen nodig. Als je dat kan bewijzen, aan de hand van loonfiches, dan zal er geen probleem zijn.

Een visa of mastercard is naast je gewone betaalkaart geen overbodige luxe. Op reis of voor grote aankopen kan je deze gebruiken, zonder dat je je dan zorgen hoeft te maken. Om een groot bedrag in één keer uit te geven, net op het einde van de maand als de stand van je bankrekening het eigenlijk niet meer toelaat. Dan kan een visa of mastercard de oplossing bieden. Aangezien je nu kan kopen en pas volgende maand het geld van je rekening zien gaan. Handig dus om elke situatie de baas te kunnen.

Ben je al overtuigd om een visa of mastercard aan te vragen. Wacht niet langer en ga naar de bank waar je je bankzaken al hebt lopen. Zij kunnen dit uiteraard voor je in orde maken. Je zal snel het gemak van de visa of mastercard ontdekken eens je ze in bezit hebt. In alle winkels en ook online te gebruiken.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.