Hoe Visa met zijn creditcard de wereld veroverde: wordt nu klant!

Visa is een zeer gekende kredietkaart. Al jaren gebruiken vele mensen deze kaart. Het gemak dat je met een visa creditcard hebt is zo een voordeel dat veel mensen deze al hebben. Wie ze nog niet heeft of zelfs nog niet kent, moet dit artikel zeker eens doorlezen. Het is niet zo maar een extra betaalkaart, het gemak dat er bij komt zal je zeker kunnen smaken. Benieuwd hoe het allemaal in mekaar zit?

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Visa creditcard is al onder ons sinds vele jaren. Als merk van kredietkaart is het één van de eerste die de markt op kwamen. En zoveel jaren later nog steeds één van de grootste spelers zijn, zo niet de grootste. Dat heeft hun intussen een vaste plek opgeleverd en veel klanten die de visa creditcard nu nog steeds gebruiken. Eens je eentje bezit zal je er ook niet zo snel vanaf willen natuurlijk. Om de zoveel tijd krijg je een nieuwe visa creditcard thuis gestuurd eens de vervaldatum bereikt is. Mocht je toch willen veranderen dan kan je dat steeds doorgeven aan je bankkantoor. Zij doen het nodige.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat je kosten hebt aan een visa creditcard. Hoeveel dat precies is kan verschillen per klant, dus informeer eens bij je bank hoeveel dit jaarlijks precies zal zijn. De voordelen wegen niet op tegen deze kleine kost, want het gemak dat je hierbij hebt wil je niet zomaar inleveren. Eén van de meeste gekende voordelen is dat je met een uitgestelde betaling te maken krijgt. Je kan dus vandaag iets kopen en het geld pas volgende maand van je rekening zien gaan. Dat heeft er voor gezorgd dat deze visa creditcard wereldwijd bekend werd. Iedereen wou er eentje en wie ze heeft wil ze niet meer kwijt. Vraag vandaag dus ook je eigen visa kaart aan, het gemak van deze kredietkaart zal je verbluffen.

Nog een te vermelden voordeel is dat je een verzekering hebt mocht het eens verkeerd lopen met een betaling. Bij fraude of diefstal kan je beroep doen op de verzekering en op die manier toch je geld terug krijgen of je kaart terug krijgen. Als je toch te maken krijgt met een diefstal dan doe je er goed aan om card stop te verwittigen. Dan kan niemand nog gebruik maken van de visa creditcard. Ook bij betalingen in winkels, als je je pincode moet invoeren, kijk dan steeds dat je de inkijk kan beperken van andere mensen. Niemand mag je pincode zien, hou deze dus steeds voor jezelf.

Betaal je via het internet met je visa creditcard, dat kan ook natuurlijk. Een betaling is zo uitgevoerd dankzij je kaartnummer, naam en CVC code. Die code bestaat uit drie cijfers en staat op de achterkant van je visa creditcard. Het betaalproces via internet is echt makkelijk en in enkele momenten achter de rug. Dan kan je de bestelling afwachten.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.