Wees gewaarschuwd: er is verschil tussen Visa en Mastercard!

Ken jij het verschil al tussen een visa en mastercard, je zal benieuwd zijn wat het precies is. Al is het ook wel zo dat dat verschil toch zeer miniem is. Het verschil van een visa en mastercard hoeft op zich niet in de weg te liggen voor het gebruik ervan. Je kan één of beide kredietkaarten in bezit hebben. Dat is perfect mogelijk volgens de banken. Als je meer informatie wenst, dan kan je dat steeds opzoeken of in een bankkantoor te weten komen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Je kent visa en mastercard als twee kredietkaarten. Wereldwijd al jaren in gebruik en door veel klanten in bezit. Je kan betalen, overal ter wereld met beide kredietkaarten en pas de maand nadien het geld van je bankrekening zien gaan. Daar zit dus al geen verschil op. Of gaat het dan over de looks van de kaarten? Het logo staat er op, je naam en kaartnummer uiteraard. Maar dat is geen verschil in werking. We kunnen dus besluiten dat er qua werking geen verschil zit tussen visa en mastercard. De eigenlijke verschillen liggen eigenlijk bij het bankkantoor waar je de kredietkaart hebt aangevraagd.

Het gaat namelijk om de kosten die bij de visa of mastercard komen. Daar heeft elke bank zijn eigen tarieven voor en dat kan dus heel wat verschillen tussen de banken. Aangezien er heel wat zijn in ons land, hebben banken een heuse concurrentiestrijd als het gaat om visa en mastercard aan de man te brengen. De verdiensten die ze op de kaart hebben is natuurlijk heel wat en daarom willen ze zoveel mogelijk klanten met een visa of mastercard hebben. Via het internet zie je overal wel reclame verschijnen om een visa of mastercard aan te vragen. Als je nog geen hebt dan kan je nu overgaan tot aanvraag. Of toch eerst meer weten wat die kosten precies zijn, dan kan je enkele banken vergelijken en zien wat de kosten precies zijn.

Het jaarlijks bedrag valt op zich wel mee, zeker in vergelijking met de voordelen die je hebt bij een visa of mastercard. En dat is dat je wereldwijd met een betrouwbaar betaalmiddel te maken hebt. Handig in eigen bezit hebt en enkel door gebruik van je pincode alles kan kopen in winkels of zelf via het internet. Door de verzekering die je hebt met de kredietkaarten kan er haast niets verkeerd gaan mocht je te maken hebben met fraude of diefstal. Een bestelling via het internet die niet thuis geleverd is. Daar kan je zeer lastig om worden, zeker als je weet dat het geld al weg is dan. Maar met de verzekering die je kan aanspreken zijn alle problemen zo van de baan en hoef je je geen zorgen meer te maken. Ook daar geen vershillen met de visa en mastercard. Kies gewoon tussen één van deze merken van kredietkaarten. Eens je de kaart in bezit hebt zal je ze niet meer willen afgeven of inruilen voor een gewone betaalkaart.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.