Dit wist je nog niet: het verschil tussen Visa en Mastercard!

Het verschil tussen visa en mastercard, we gaan het je vandaag vertellen. Twee kredietkaarten die al jaren gekend zijn als betrouwbaar betaalmiddel. Je kan één van de twee of allebei aanvragen bij je bank. Maar welke moet je nu kiezen. Zijn er voordelen bij de ene die de andere niet heeft. Als een gewone betaalkaart niet meer voldoende is voor jouw situatie dan moet je er een kredietkaart als visa of mastercard bijnemen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Voor wie dagdagelijks boodschappen doet rond de kerktoren, heeft meer dan genoeg aan de gewone bankkaart. Die krijg je altijd bij het openen van een bankrekening. Je kan er zelfs online mee betalen. Het verschil met een kredietkaart is dat je geld onmiddellijk van de rekening zal gaan. Voor de ene een probleem, voor de andere een gewoonte. Als je een grote uitgave hebt of deze maand niet genoeg geld meer op de rekening hebt staan, dan is een visa of mastercard de ideale oplossing. Dan kan je nu iets aankopen en hoef je je nog niet onmiddellijk zorgen te maken over het geld. Pas volgende maand zal je op je rekeninguittreksels zien dat het geld er af is gegaan.

Hou er wel rekening mee dat de bank je kosten zal aanrekenen voor het gebruik van een mastercard of visa. Hoeveel dat precies is dat hangt af van de bank waar je de kaarten afneemt. En daarmee hebben we ook het verschil tussen visa en mastercard vermeld. De werking van beide kaarten is precies dezelfde, maar de kosten en voorwaarden kunnen dus heel wat verschillen. Je doet er uiteraard goed aan eens te vergelijken tussen alle banken. Als je voor dezelfde visa of mastercard bij een andere bank moet minder betalen, dan is de keuze snel gemaakt. Het is vaak zo dat je een visa of mastercard bij een andere bank kan aanvragen terwijl je andere bankzaken bij een andere bank zijn.

Voor de aanvraag van een visa of mastercard moet je dus ook langs bij een bank. Online visa of mastercard aanvragen kan natuurlijk ook, het is maar hoe je het wenst. Alle banken hebben een website waar potentiële klanten op terecht kunnen. Je kan er een schat aan informatie vinden in de eerste plaats. Op de tweede plaats kan je allerlei diensten aanvragen en contact opnemen met bank personeel mocht je nog vragen hebben. Lening simulaties online uitvoeren zijn zeer populair geworden en worden dan ook zeer frequent opgezocht. En uiteraard voor een visa of mastercard kan je ook op de website van elke bank terecht. Je kan er de kosten en opties bekijken. Zo dan een keuze maken om al dan niet over te gaan tot aanvraag.

Aarzel niet als je een visa of mastercard wil aanvragen. Het gemak zal je versteld doen staan eens je de kredietkaart in bezit hebt. Met je pincode kan je overal ter wereld in elke winkel betalen en ook via het internet kan je de visa of mastercard gebruiken.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.