Zoek het verschil: Visa en Mastercard 1 op 1 vergeleken!

Het ultieme verschil tussen een Visa en een Mastercard. Eindelijk kom je het te weten. Het staat hier gewoon te lezen. Een wist je datje om uit te pakken bij je vrienden of familie. Of gewoon handig om te weten. Belangrijk is dat deze twee kredietkaarten zeer goede oplossingen zijn als je naar een degelijke betaalkaart zoekt. Lees verder als je alle verschillen te weten wil komen, je zal nog voor verrassingen komen te staan.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Het verschil tussen een visa en mastercard, heb jij het al kunnen ontdekken? Laat het ons anders stellen. Heb je al een verschil kunnen merken aan twee dezelfde types van auto’s maar twee verschillende merken. De looks zijn wat anders, de motor en opties kunnen ook wat verschillen. Maar uiteindelijk blijft het een middel om van punt a naar punt b te rijden. We kunnen net dezelfde vergelijking maken met een visa en mastercard. Beide zijn kredietkaarten waarmee je overal kan betalen, in winkels, restaurants en noem maar op. Ook online kan je beide gebruiken om te betalen. Maar eigenlijk hebben we hier te maken met twee verschillende merken van kredietkaarten. Jij kan kiezen om één van beide te nemen. Je kan ze ook allebei aanvragen en bezitten. Daar zal geen bank moeilijk over doen.

Het echte verschil tussen een visa en mastercard is dat een visa kaart al iets langer bestaat. En dus bij mensen ook iets meer gekend is als kredietkaart. Maar qua werking en gebruik doen ze allebei net hetzelfde. Je kan er van op aan dat beide kredietkaarten je overal de mogelijkheid zullen geven om je betalingen te kunnen doen. Geen zorgen meer dat je bankrekening aan de lage kant is als je je gewone bankkaart boven haalt in de winkel. Met een kredietkaart als visa of mastercard los je dit probleem zo op. Handig dus en veilig betalen, ook online via het internet.

Uiteraard zijn de looks van beide kaarten ook anders. De merknaam staat er op vermeld met een leuke kleur of afbeelding op de achtergrond. Het kaartnummer, versienummer en je naam staan op de voorkant vermeld. Samen met de vervaldatum van de visa of mastercard. Op de achterkant vind je een strook om je handtekening te plaatsen en de CVC code. Deze kan je nodig hebben om online betalingen uit te voeren.

Meer verschillen zijn er niet, je hebt twee identieke betaalkaarten, het zijn alleen verschillende merken. Een bank zal je ook niet kunnen zeggen welke kredietkaart je het beste kan nemen. De kosten voor visa of mastercard kunnen verschillen, dus daar kan jij misschien onderscheid in maken. Want dat kan ook de doorslag geven als je één van de kaarten wil aanvragen. Een bank zal toestaan om een kredietkaart als visa of mastercard aan jou te geven als je kan bewijzen een vast inkomen te hebben. Je moet immers de uitgaven met je inkomen zien terug te betalen. Je zal wel zien dat het allemaal vlot gaat eens je een visa of mastercard in bezit hebt.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.