Het weinig gekende verschil tussen Visa en Mastercard!

Heeft er jou al iemand het verschil tussen een visa en mastercard kunnen vertellen? Indien wel, dan ben je bij de weinige gelukkigen op deze aarde. Veel mensen kennen dit verschil helemaal niet. Want op zich zijn het beide kredietkaarten die je kan gebruiken om te betalen op krediet. Nu aankopen om pas binnen een maand het geld van je rekening te zien gaan. Maar waar ligt het echte verschil dan. Ontdek het in dit artikel.

Ken jij het verschil tussen Visa en Mastercard? Ontdek het hier!

Wanneer je in de winkel staat, op het einde van de maand, neem je vaker de visa en mastercard in plaats van de gewone bankkaart. Net omdat je weet dat het geld dan later van je rekening zal gaan. En op het einde van de maand is het bij vele gezinnen soms krap als er nog moeten boodschappen gedaan worden. Dat is een goede oplossing natuurlijk, zo kom je nooit in de problemen. Nog een voordeel van de visa of mastercard is natuurlijk dat je er wereldwijd mee kan betalen. Nergens zullen ze die kredietkaarten weigeren. Het is overal aanvaard en daar kan jij dus van profiteren. Sta je op vakantie aan te schuiven om te betalen dan kan je de visa of mastercard gebruiken en hoef je je geen zorgen te maken.

Het verschil tussen visa en mastercard is eigenlijk zeer miniem. Het is zo dat visa al langer bestaat dan mastercard. En net daarom is het een tikkeltje bekender en misschien iets meer aanvaard dan mastercard. Maar maak je geen zorgen, met een mastercard heb je wereldwijd voldoende dekking om overal te kunnen betalen. Als ze je geld nodig hebben, dan doen winkels en restaurants er alles aan om jouw kredietkaart te kunnen aanvaarden. Maar goed, terug naar het verschil tussen visa en mastercard. Wat kan je hieruit onthouden. Dat er eigenlijk voor jou als klant geen verschil op te merken is en je met beide kredietkaarten aan de slag kan. Banken bieden het aan, maar het is zoals een wagen kopen, ook daar kan je kiezen uit verschillende merken. Maar ze doen allemaal hetzelfde, je naar je bestemming brengen.

Je kan een visa of mastercard aanvragen bij eender welke bank. Je huidige bank waar je alle bankzaken al hebt lopen. Of een andere bank. Het enige dat dan moet gebeuren is dat de terugbetaling moet gekoppeld worden aan de zichtrekening waar je loon op komt. Dan is de bank zeker dat ze het geld ook terug zullen zien. Want voor een bank is een kredietkaart toch een risico. Jij kan geld opmaken en pas volgende maand terug betalen. Maar als je zelf niets op je zichtrekening hebt staan ziet de bank zijn geld ook niet. Dus je zal zeker al een vast inkomen moeten kunnen voorleggen bij de aanvraag van een visa of mastercard. Dat is zo wat de vereiste voor het bekomen van deze kredietkaarten. Je kan dan nog eens kiezen tussen een standaard visa of mastercard, of eentje met meer opties. Meer informatie kan je altijd bekomen natuurlijk.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.