Je Visa of Mastercard als dagelijkse betaalkaart: zo maak je winst!

Veel mensen hebben gewoon een zichtrekening en bankkaart om de betalingen te doen. Maar voor wie overweegt een visa of mastercard aan te vragen, kan dit leuke gevolgen hebben. De voordelen zijn zeker en vast aanwezig en het kan je alleen maar meer gemak opleveren. Wil je weten wat de voordelen precies zijn en hoe je een visa of mastercard kan aanvragen, lees dan dit artikel zeker verder.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Het gebruik van een visa of mastercard kan je heel wat voordelen brengen. Een eerste voordeel is dat je nu aankopen kan doen en het geld pas een maand later van je bankrekening zien gaan. Als het op het einde van de maand wat nipt is en je bankrekening aan de lage kant staat. Dan kan je de visa of mastercard bovenhalen en daarmee de betaling uitvoeren. Niemand zal daar lastig om zijn en voor jou is het een goede oplossing op dat moment. Maandelijks kan je een bepaald bedrag opmaken met de visa en mastercard, en dat bedrag gaat dan een maand later van je rekening. Hoe hoog of laag dat bedrag is hangt af van de kaart, maar kan je in vele gevallen ook laten aanpassen naar jouw wensen. Stel bij een lange reis waar je veel geld zal opmaken, is het handig een grote reserve te hebben en te weten dat je overal kan blijven betalen. Dat kan je met de bank bespreken en zij kunnen de nodige aanpassingen dan doen. Uiteraard betaal je hier kosten voor, maar soms weegt dat niet op tegen het gemak dat je ervoor in de plaats krijgt.

Heb je al een keuze gemaakt tussen een visa of mastercard? Infeite hoef je geen keuze te maken. Beide kredietkaarten doen precies hetzelfde, maar hebben gewoon andere merknamen. Het is als een auto kopen. Je kan twee merken en modellen graag zien, maar ze doen precies hetzelfde, je naar je bestemming brengen. Met een kredietkaart kan je betalingen maken over de ganse wereld en pas de volgende maand het geld van je rekening zien gaan. In sommige gevallen, afhankelijk van de kredietkaart zelf kan je zelfs met een gespreide terug betaling werken. Dat komt in principe neer op een soort lening. Hier zal de bank je ook kosten voor aanrekenen. Daarvoor is de bank er natuurlijk ook, maar in wezen heb jij alle gemak met zo een visa of mastercard.

De aanvraag van een visa of mastercard kan je via je eigen bank doen. Of via een andere bank waar de voorwaarden en kosten beter zijn. Dan worden de terug betalingen gekoppeld aan de bankrekening waar je loon op komt. Dus ook daar heb je alle vrijheid. Je moet uiteraard wel een vast inkomen hebben, zo is een bank zeker dat je de uitgaven ook kan terug betalen. Standaard kan je met een visa of mastercard zo een 1250 euro per maand opmaken. Maar neem je een kredietkaart met meer mogelijkheden dan kan dat bedrag nog een stuk de hoogte in. En soms zelfs helemaal onbeperkt.

Dit zijn de voordeligste aanbiedingen voor je Visa of Mastercard!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.