Mastercard classic: voor wie een betrouwbare kredietpartner zoekt!

De Mastercard Classic, de naam zegt het zelf al. Een vaste speler als het op kredietkaarten komt en een vaak gekozen formule. Een formule die voor veel mensen werkt en ook een goede dekking geeft naar betaalmogelijkheden toe. Want een Mastercard classic is in principe gewoon een kredietkaart die je wereldwijd kan gebruiken, maar er zijn toch enkele noemenswaardige eigenschappen die de moeite waard zijn.

Vraag hier je Mastercard classic aan!

Je dient een jaarlijkse bijdrage te betalen voor de Mastercard classic, reken op zo een 20euro voor de eerste persoon. Per bijkomende kaart betaal je nog eens extra. De uitgave limiet is standaard vastgesteld op 2500 euro. Voldoende voor de meeste mensen. Mocht je hier in willen uitbreiden dan kan je dat altijd aanvragen natuurlijk. Je kan er overal mee betalen in de eurozone en ook wereldwijd is dat mogelijk. Geld afhalen kan uiteraard ook, maar hier betaal je dan kosten voor. Het is dus afhankelijk voor wat je ze precies nodig hebt. Maar voor de zaken dat de kaart niet in gebruik is betaal je uiteraard niet. De vaste kost blijft jaarlijks behouden. Betalen binnen Europa is gratis. Daarbuiten kan er een kost aangerekend worden, ee n procent in verhouding met het uitgave bedrag.

De exacte kosten kan je via je bankkantoor bekomen. Maar we zijn er zeker van dat die kosten niet opwegen tegen het gemak van de Mastercard classic. De zekerheid hebben dat je overal ter wereld een betaling kan uitvoeren, is al meer dan de moeite waard. Maar daar stopt het zeker en vast nog niet. Er is ook een reisongevallenverzekering inbegrepen. Als er voor 100% een biljet werd aangekocht met de Mastercard Classic voor het vervoer naar het buitenland dan heeft u een buitenlandse reisongevallenverzekering van 100000 euro die het risico dekt van overlijden of blijvende invaliditeit. Dat is toch al een enorme surplus aan voordelen. Want waar elders krijg je zo een leuke extra erbij?

Dus, voor wie een betrouwbare kredietpartner zoekt, kan terecht bij een een Mastercard Classic. Je hebt geen omkijken meer naar je betaalmogelijkheden en je hebt er nog eens een buitenlandse reisongevallenverzekering bij. Twee vliegen in één klap. Je zal zien, met deze kredietkaart op zak zal je veel meer zekerheid hebben en waar je ook bent, je hoeft niet meer te vrezen op een geweigerde betaling. Mastercard is een bekend merk van kredietkaarten, wereldwijd zal je hiermee kunnen winkelen en uitstapjes doen.

Heb je al besloten na het lezen van dit artikel? Goed zo, dan kan je je bank contacteren en deze Mastercard Classic vandaag nog aanvragen. Maandelijks tot 2500 euro te besteden met deze kredietkaart, dat is ruim voldoende. Je kan zelfs gespreid betalen indien dat nodig mocht zijn. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden, maar als dat makkelijker uitkomt om een aankoop te doen, dan kan je dit zeker overwegen.

Vandaag nog een Mastercard classic aanvragen? Start hier!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.