Visa en Mastercard: wereld van verschil. Ontdek hier de mogelijkheden!

Een visa en mastercard kunnen inderdaad een wereld van verschil betekenen voor jou als gebruiker. Maar veel verschil is er niet tussen deze twee kredietkaarten. De mogelijkheden zijn groot en qua betaalgemak is het niet te vergelijken met een gewone bankkaart. Waarom zou je nog wachten om eentje aan te vragen. Het is makkelijk en je hebt ze snel in huis.

Je Visa of Mastercard aanvragen? Klik hier!

Als je een reis voor de boeg hebt dan is een visa of mastercard wel heel handig. Overal ter wereld zijn deze twee kredietkaarten aanvaard. Een veilig betaalmiddel dus en geen cash geld meer meesleuren. Enkel je pincode onthouden en je kan ermee aan de slag. Vaak ben je ook nog eens beveiligd tegen diefstal en zijn je aankopen verzekerd tot een bepaald bedrag. Als er dan achteraf nog iets verkeerd gaat kan je via je visa of mastercard toch nog iets doen. Wat je een sterkere positie geeft als klant. Want winkels die snel moeilijk doen na een bestelling willen zo snel mogelijk af van een moeilijke klant. Met een visa of mastercard heb jij hier de touwtjes in handen.

Ook kopen via het internet gaat makkelijk met een visa en mastercard. Je kan ze beide gebruiken via online banking, gewoon even in de kaartlezer steken en de instructies volgen en de betaling is gedaan. Handig is dat het geld pas de volgende maand van je rekening gaat. Dat kan makkelijk zijn als je het even wat moeilijker hebt financieel, of gewoon geen groot bedrag in één keer moet uitgeven. Het bedrag van uitgave kan je trouwens bepalen. Er zijn visa en mastercard waar dat bedrag al vastligt, maar je kan ook de optie nemen om dit maandelijks bedrag te verhogen. Makkelijk als je een periode de uitgaven niet kan optellen en het bedrag dus hoog kan oplopen.

De bank waar je de visa en mastercard gaat aanvragen, dat kan je zelf uitmaken. Je huidige bank als je alle bankzaken op één adres hebt lopen. Of een andere bank als je er geen probleem mee hebt om meerdere banken te hebben voor al je diensten. Dat kan natuurlijk met alle gemak. Banken moeten dit aanbieden om meer klanten te kunnen aanspreken. Als je een visa of mastercard bij de ene bank hebt lopen dan gaat de terugbetaling gewoon via de rekening waar je loon op komt. Het spreekt voor zich dat je voor één van deze kredietkaarten een bron van inkomsten moet kunnen voorleggen. De bank wil zekerheid vooraleer ze een kredietkaart als visa of mastercard aan je geven.

Zoals je nu al hebt kunnen lezen zal je ook merken dat een visa of mastercard een wereld van verschil zal zijn in je betaalopties. Een extra betaalmiddel op zak hebben heeft zoveel voordelen en je hebt gewoon meer zekerheid als je ergens op reis bent of geen cash geld op zak hebt. Visa en mastercard zijn wereldwijd aanvaard, dus je kan er overal mee terecht.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.