Mijn visa card is gestolen! Wat nu?

Het zal je maar overkomen, je visa card gestolen. Dat vreemde gevoel van bestolen te zijn is helemaal niet leuk, je vraagt je af waar de kaart verloren is gegaan en op welke manier. En ook of je nog andere zaken verloren hebt. Als je visa card gestolen is, moet je onmiddellijk card stop bellen, zo kan niemand nog met je kredietkaart betalingen uitvoeren. Wacht hier niet mee, elke minuut is belangrijk.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Iemand die je portefeuille steelt met al je bankkaarten in, samen met identiteitskaart, rijbewijs en misschien nog wat cash geld. Niemand wil het meemaken maar toch zijn er dagelijks die het slachtoffer zijn. Je voelt je dan slecht omdat je niet beter hebt opgelet en de dieven de kans hebt gegeven om te stelen. Maar ook omdat je alles bankkaarten en andere spullen opnieuw moet aanvragen. Een hele klus, want je moet naar je bankkantoor, het gemeentehuis en dergelijke meer om alles aan te vragen. Eventueel doe je aangifte bij de politie, zij kunnen misschien nog iets terugvinden van de gestolen zaken. Maar hoop hier niet teveel op, iets klein als een visa card is nog zeer moeilijk terug te vinden.

Neem dus zo snel mogelijk contact op met card stop. Zij zullen na een kort gesprek je visa card stopzetten, deze stap gaat al onmiddellijk in. Van zodra dat achter de rug is kan niemand meer met je kredietkaart betalen. Het is belangrijk dit te doen van zodra je merkt dat je bestolen bent. Het kan zijn dat de dief enkele winkels binnengaat met je kredietkaart of online iets koopt. En dan kunnen de bedragen snel oplopen. Je hebt met een visa card wel een verzekering voor fraude of diefstal, maar als je de last kan besparen om die te moeten aanspreken. Het is een gans gedoe om dan alles in orde te krijgen. Maar weet dat je die verzekering wel hebt, dus als het nodig is, springen ze je snel te hulp.

Als een Visa Card als gestolen aangegeven is, dan krijg je automatisch een nieuwe thuis. Handig, dat is al een werk minder dat je zelf moet doen. Dit kan enkele dagen duren wel, dus voor de veel gebruikers van een Visa Card, zij zullen even geduld moeten oefenen. De Visa Card komt bij je thuis samen met de nieuwe pincode. Om de Visa card te activeren moet je even een betaling doen in de winkel of je pincode veranderen in een bankautomaat. Dat gaat zo met elke Visa Card, bij eender welke bank.

Heb je het pas laat door dat je Visa Card gestolen is en je merkt aan je uitgavenstaat dat er enkele betalingen zijn gedaan waarvan jij geen weet hebt. Dan heb je natuurlijk een andere situatie. Bespreek die eens met je bankkantoor na contact te hebben opgenomen met Card Stop. De bank kan samen met jou de verzekering aanspreken om die betalingen te annuleren, zodat ze niet van je zichtrekening gaan.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.