Waar kan ik een prepaid Mastercard bemachtigen?

Heb jij nog geen prepaid mastercard en wil je graag eentje bemachtigen? Goed idee, want deze kredietkaart heeft vele voordelen en kan betalingen voor jou veel gemakkelijker maken. In tegenstelling tot een normale kredietkaart heb je met de prepaid mastercard geen uitgestelde betaling, maar al de rest van de voordelen heb je wel. Dus waarom nog twijfelen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Als je gewone bankkaart niet meer voldoet om alle betalingen uit te voeren dan kan je het gebruik van een prepaid Mastercard overwegen. Je hebt dus alle voordelen van een kredietkaart, alleen met dat verschil dat je niet op krediet kan werken. Het geld dat je gebruikt met de prepaid mastercard is geld dat je eerst moet overschrijven van je zichtrekening naar je mastercard. En dan gebruik je de mastercard tot het geld op is. Maar wel met de voordelen van een kredietkaart. Dus je bent zeker bij fraude of diefstal dat de verzekering tussenbeide komt. Of bij een wereldreis kan je de prepaid mastercard gebruiken in alle winkels waar je maar wenst.

In sommige gevallen kan het zeer handig zijn een prepaid mastercard op zak te hebben. Zoals bijvoorbeeld op reis, zakelijk of privé, met een kredietkaart op zak kan je overal betalen en hoef je je geen zorgen te maken. Maar ook bij online betalingen is een prepaid mastercard te gebruiken en kan je wereldwijd aankopen en betalingen uitvoeren. Aangezien je echt overal ter wereld iets kan aankopen en bij je thuis laten leveren, bestellen meer en meer mensen via het internet. Populaire webshops als amazon, aliexpress en ebay hebben bestellingen uit de ganse wereld. Het is niet meer zo vreemd om bijvoorbeeld kleding in China te kopen en bij je thuis te laten leveren. Betaal snel en gemakkelijk met je prepaid Mastercard.

Maar waar kan je nu een prepaid Mastercard aanvragen. Eenvoudig, bij elke bank waar je maar wenst. Een bank wil verdienen door zoveel mogelijk diensten aan te bieden. Jij kan dus gewoon je vast bankkantoor binnen stappen en de aanvraag van een prepaid mastercard in orde maken. Lang duurt het niet, enkele documenten ondertekenen en je bent er al vanaf. Het duurt dan wel enkele dagen vooraleer je de prepaid Mastercard thuis zal krijgen, maar eens je ze in bezit hebt zal je ze niet meer willen missen.

Zeer waarschijnlijk zal de bank je kosten aanrekenen voor het gebruik van een Prepaid Mastercard. Vind je die te hoog, geen probleem, ga dan naar een andere bank en vraag wat daar de kosten zijn. Via het internet ben je sneller klaar, dan kan je op elke website van een bank kijken wat de kosten precies zijn en daar een vergelijk beginnen. Als het je toch enkele euro’s kan besparen, waarom zou je het dan niet doen. Jij moet immers zorgen dat je budget op orde blijft, dus zorg dat al je kosten zo laag mogelijk blijft. En daar horen ook de kosten voor betaalkaarten zoals de Prepaid Mastercard bij.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.