Online een Visa Gold Card aanvragen? Geen probleem!

De Rolls Royce onder de kredietkaarten is bij uitstek de Visa Gold Card. Een kredietkaart met alles op en aan. Als je wil kunnen terugvallen op een betrouwbaar betaalmiddel, met een Visa Gold card heb je alle zekerheid. Vraag ze aan in een bank naar keuze, maar vergelijk toch de voorwaarden, want dat kan overal verschillen.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Zoals met veel zaken kan je ook met kredietkaarten de ‘full option’ nemen. Alles op en aan dus, wereldwijd kunnen betalen met een hoge uitgave limiet. Verzekering inbegrepen, dus bij fraude of diefstal heb je de nodige zekerheid dat er geen geld verloren gaat. Voor reizigers, zowel zakelijk als plezierreizen kunnen zo een Visa gold card goed gebruiken. Het gemak van zo een kredietkaart is net dat je overal ter wereld kan betalen. In alle winkels, restaurants en andere plaatsen waar je een betaling moet uitvoeren kan je de Visa gold card boven halen en ermee betalen.

Wat maakt deze kredietkaart zo speciaal? Om te beginnen dus de hoge uitgavelimiet. Bij sommige banken kan dit tot 5000 euro per maand gaan. Veel geld dus als je dat op jaarbasis bekijkt. Zorg wel dat je al die uitgaven ook kan terug betalen. Mocht dat niet lukken dan kan je het bedrag terug betalen in schijven, verdeeld over meerdere maanden. Handig dus als je een grote uitgave hebt gedaan. Je moet wel een jaarlijkse kost betalen om de Visa gold card te mogen gebruiken. Wat die kost precies is hangt ook af van de bank waar je deze aanvraagt. Maar reken toch op zo een 40 euro per jaar.

Het gespreid terug betalen hangt vast met een JKP. Dat staat voor Jaarlijks Kosten percentage. Je zal dus een percentage kosten bovenop het terug te betalen bedrag krijgen. Dat is het verdienmodel van de bank en daar kan je helaas niet onderuit. Maar op een uitgave van bijvoorbeeld 1500 euro zullen die kosten echt wel goed meevallen. Vraag zeker goed na in de bank wat er precies bijkomt van kosten en hoeveel dat JKP precies is. Je kan dit ook online al nakijken. Gewoon vanuit je eigen huis even met de computer enkele banken websites bezoeken. Dan zal je het snel zien.

Het is zeker de moeite om de kosten van een Visa gold card te vergelijken. De ene bank rekent meer aan dan de andere en dat kan dus wel heel wat schelen op jaarbasis. Laat je niet verleiden door de bekendheid van de bank of een goede verkoper die je de kredietkaart wil aanpraten. Focus op de kosten en de mogelijkheden van de kaart. Indien de bank een lagere uitgavelimiet heeft, vraag dan onmiddellijk om die limiet te verhogen. Dat kan handig zijn als je aan de andere kant van de wereld op reis bent en veel uitgaven hebt. Met een Visa gold card kan je al die uitgaven aan. Ben je er al aan uit, bestel de Visa gold card vandaag nog bij je plaatselijke bank.

Vraag hier je Visa of Mastercard aan!

Posted in Uncategorized

Links

Let op: geld lenen kost ook geld.